Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Κακοκαιρία / Έρχονται χιόνια μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα την επόμενη εβδομάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία / Έρχονται χιόνια μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα την επόμενη εβδομάδα

Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Τον ερχομό κακοκαιρίας μέσα στην καρδιά της άνοιξης, με χιόνια μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα, προβλέπουν για την επόμενη βδομάδα οι μετεωρολόγοι

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις προγνώσεις, ο καιρός αναμένεται να «χαλάσει» από Δευτέρα όταν και αναμένονται κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια, ενώ την Τρίτη τα φαινόμενα θα επιδεινωθούν.

Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη θα αρχίσει σιγά-σιγά ο καιρός και πάλι να βελτιώνεται.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Όπως ανέφερε στην τελευταία του πρόγνωση ο Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός αλλάζει και θα έχουμε ισχυρούς νοτιάδες, με χιονοπτώσεις αρχικά στις ορεινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας. Την Τρίτη, όμως θα έχουμε έντονες βροχές, αλλά και χιόνια ακόμη και κάτω από τα 800 μέτρα, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη δεν αποκλείεται να έχουμε και παγετό ακόμη και στα κεντρικά και βόρεια πεδινά.

Ειδικότερα για την Πέμπτη αναμένεται από το πρωί βροχή στη Θράκη και όσο πάμε δυτικότερα θα επικρατήσουν συννεφιές. Στο Αιγαίο θα έχουμε ηλιοφάνεια και στα βόρεια της Κρήτης τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και μετά τα σύννεφα θα γίνουν λιγότερα και στις βόρειες και ανατολικές περιοχές θα έχουμε τοπικές μπόρες, όπως και στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 18 βαθμούς στα κεντρικα, στους 20 στο Ιόνιο και στους 12 με 15 στα βόρεια ορεινά.

https://www.youtube.com/watch?v=hpwSavEcLlA

Για επιστροφή του χειμώνα έκανε λόγο και ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 κ. Τάσος Αρνιακός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL