Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.0°C18.4°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.5°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.0°C16.6°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.8°C
4 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
12.9°C14.1°C
0 BF 82%
Κώστας Φραγκούλης / Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του 16χρονου που σκοτώθηκε από αστυνομικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Φραγκούλης / Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του 16χρονου που σκοτώθηκε από αστυνομικό

Στιγμιότυπο από καταυλισμό Ρομά
INTIME/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Να δώσει τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε την περασμένη Τρίτη η σύζυγος του Κώστα Φραγκούλη, ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης, στα Διαβατά, Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ΕΡΤ, η νεαρή κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να δώσει τέλος στη ζωή της καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Οι συγγενείς του Κώστα Φραγκούλη, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο σήμερα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, χθες ο πατέρας του 16χρονου ζήτησε από τις αρχές το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κ. Φραγκούλης ωστόσο δεν του δόθηκε καθώς η ανάκριση για την υπόθεση είναι βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα, ο 34χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά, παραμένει ελεύθερος.

Ο αστυνομικός αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, μετά τη νέα ποινική δίωξη που του απήγγειλε ο εισαγγελέας, κατ' ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό της εις βάρος του αποδιδόμενης πράξης (από απόπειρα), καθώς επήλθε ο θάνατος του 16χρονου Κώστα.

Ο ίδιος δηλώνει ότι ενήργησε σε καθεστώς νόμιμης άμυνας, λόγω του κινδύνου που, όπως είπε, διέτρεχαν οι συνάδελφοί του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο. Ακόμη σημειώνει ότι οι δύο βολές έγιναν με πρόθεση να πλήξει τα ελαστικά του αγροτικού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 16χρονος, την ταυτότητα του οποίου - σύμφωνα με όσα απολογήθηκε - δε γνώριζε όσο ήταν σε εξέλιξη η καταδίωξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL