Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.7°C19.3°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.1°C14.5°C
1 BF 91%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.0°C17.1°C
4 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
17.7°C19.9°C
0 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
ΠΟΕΣΥ / Απαράδεκτες οι δηλώσεις Μπέου - Αιχμές για την στάση Πλακιωτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΕΣΥ / Απαράδεκτες οι δηλώσεις Μπέου - Αιχμές για την στάση Πλακιωτάκη

Αχιλλέας Μπεός
EUROKINISSI

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, που ενώπιον υπουργού όσο και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι «η ΕΡΤ Βόλου πρέπει να κλείσει γιατί κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα η ομοσπονδία υπογραμμίζει ότι η συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου ήταν έως βαθμό αναμενόμενη, αλλά «η σιωπή του παριστάμενου υπουργού και των βουλευτών» της Νέας Δημοκρατίας, ήταν μη αναμενόμενη.

Η (ΠΟΕΣΥ) τονίζει μεταξύ άλλων ότι τίθεται στο πλευρό της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και καταδικάζει τις απαράδεκτες δηλώσεις σημειώνοντας ότι «δεν μας εξέπληξε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Βόλου. Πιστός στην εμμονή του να επιτίθεται στους δημοσιογράφους, έφθασε σήμερα στο σημείο να υποδείξει για τους συναδέλφους μας – δημοσιογράφους της ΕΡΑ Βόλου την μετάθεση τους στο… Μέτσοβο. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την πρόταση του αυτή έσπευσε να υποστηρίξει ότι αυτοί κάνουν προπαγάνδα υπέρ της αντιπολίτευσης».

«Αναμενόμενη ήταν η άποψη του δημάρχου. Όχι όμως αναμενόμενη για εμάς η σιωπή του παριστάμενου υπουργού και των βουλευτών» υπογραμμίζει η ΠΟΕΣΥ.

«Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταδικάζει τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές. Θεωρεί ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποβαθμίζει την ΕΡΑ Βόλου και την πολύχρονη προσφορά της στα τοπικά δρώμενα. Πολύ περισσότερο κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την δουλειά των συναδέλφων μας και το ψωμί των οικογενειών τους» αναφέρετε καταληκτικά στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL