Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
Μανταλένα Καϊλή / Αδυνατώ να το πιστέψω - Θα σεβαστούμε την απόφαση της Δικαιοσύνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μανταλένα Καϊλή / Αδυνατώ να το πιστέψω - Θα σεβαστούμε την απόφαση της Δικαιοσύνης

Η Εύα Καϊλή
(INTIME NEWS/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

Για μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση που βιώνει η οικογένεια από τα μέσα ενημέρωσης για τις κατηγορίες που αποδίδονται στην Εύα Καϊλή, αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η αδελφή της, Μανταλένα.

Σε δήλωση διά του πληρεξούσιου δικηγόρου της προέβη η Μανταλένα Καϊλή, αδελφή της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή που βρίσκεται στο στόχαστρο των βελγικών αρχών για την μεγάλη υπόθεση διαφθοράς Ευρωπαίων αξιωματούχων υπέρ του Κατάρ.

«Αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται» αναφέρει μεταξύ άλλων η Μανταλένα Καϊλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κατανοώντας και σεβόμενη το δικαιολογημένο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης να πληροφορηθεί τα όσα συμβαίνουν με την αδελφή μου, δημοσιοποιώ όσα γνωρίζω μέχρι στιγμής» αναφέρει η αδελφή της Ευας Καϊλή σημειώνοντας ότι «ζούμε ως οικογένεια μια πρωτόγνωρη και οδυνηρή κατάσταση διαβάζοντας από τα μέσα ενημέρωσης τις κατηγορίες, που αποδίδονται στην αδελφή μου. Επί των κατηγοριών αυτών δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση ακόμα από τους δικηγόρους, που χειρίζονται την υπόθεση στις Βρυξέλλες».

«Γνωρίζοντας το ήθος και την προσωπικότητα της αδελφής μου αδυνατώ να πιστέψω ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι κατηγορίες και οι προθέσεις που της αποδίδονται. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφόρηση υπάρξει για την αδελφή μου, άμεσα θα ενημερώσω, σεβόμενη την διαχρονική εμπιστοσύνη, την υποστήριξη των συμπολιτών μας στο πρόσωπο της και αντιλαμβανόμενη πόσο δυσαρεστημένοι θα νοιώθουν τώρα. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει και θα σεβαστούμε απόλυτα την απόφαση της» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Νωρίτερα, με εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, πρώην αντεισαγγελέα, του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, όπως έγινε γνωστό, εξετάζονται οι δηλώσεις πόθεν έσχες του πατέρα της Εύας Καϊλή, καθώς είναι δημόσιος λειτουργός και υποχρεούται, εκ του νόμου, σε υποβολή των σχετικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης. Ενώ έχει γίνει δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή μελών της οικογενείας της και του συζύγου της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL