Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Ρόδος / Ομολόγησε και άλλες δολοφονίες η οικιακή βοηθός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρόδος / Ομολόγησε και άλλες δολοφονίες η οικιακή βοηθός

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΥΧΤΑ
φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις από τη δολοφονία στη Ρόδο κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό, καθώς, στο πλαίσιο της προανάκρισης που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, η 45χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει δύο άτομα και ότι είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και το παιδί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 45χρονη κατά την προανάκριση, όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr  φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό. 

Ομολόγησε επίσης ότι την περσινή χρονιά, έδωσε σε ηλικιωμένο, τον οποίο και φρόντιζε, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από αυτά που ελάμβανε και η ίδια πιστεύει ότι ο θάνατός του προήλθε από την αυξημένη ποσότητα των φαρμάκων που του χορήγησε.

 

Φέρεται επίσης να είπε στους αστυνομικούς, ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της, πνίγοντάς το με ζώνη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ωστόσο οι ομολογίες της 45χρονης εξετάζονται με προσοχή από τους αστυνομικούς που διεξάγουν την προανάκριση, καθώς όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, η γυναίκα πάσχει από ψυχικό νόσημα για το το οποίο είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.

Την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο οποίος και θα κρίνει τα όσα ομολόγησε και θα διατάξει περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL