Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.1°C18.2°C
3 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.3°C
4 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.0°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 47%
Πολεμικό Ναυτικό / Σήμερα η νεκροψία στην 19χρονη – Ερωτήματα για το πότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πολεμικό Ναυτικό / Σήμερα η νεκροψία στην 19χρονη – Ερωτήματα για το πότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πολεμικό ναυτικό πλοίο
EPA/ADAM WAROAWA

Στη Νάπολη αναμένεται να γίνει σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 19χρονης δοκίμου που βρήκε τραγικό θάνατο κατά το πρώτο εκπαιδευτικό της ταξίδι με το πολεμικό πλοίο ανεφοδιασμού «Προμηθέας».

Και σε αυτή τη διαδικασία οι γονείς της Θάλειας αλλά και οι επιτελείς του πολεμικού ναυτικού έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα για το πώς και το γιατί ο οργανισμός μιας νεαρής κοπέλας κατέρρευσε μέσα σε λίγα 24ωρα από μια δηλητηρίαση, όπως είναι οι αρχικές εκτιμήσεις.

Η 19χρονη, φέρεται να είχε πάει μαζί με μια άλλη δόκιμο σε φαστ φουντ στην Τυνησία και μοιράστηκαν ένα χάμπουργκερ και ένα μιλκ σέικ, με αποτέλεσμα να εμφανίσουν και οι δυο συμπτώματα δηλητηρίασης ενώ συνολικά στο πολεμικό πλοίο, όπως αναφέρουν, πληροφορίες, είχαν σημειωθεί 15 περιστατικά δηλητηρίασης.

Σε αντίθεση με τα άλλα άτομα που εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης και η κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε μετά από μερικά 24ωρα, ο οργανισμός της Θάλειας κατέρρευσε με αποτέλεσμα μια ημέρα μετά τη μεταφορά της σε νοσοκομεία της Νάπολης να χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Η σορός της άτυχης Θάλειας μετά τη νεκροψία-νεκροτομή θα μεταφερθεί με C-130 στη Λάρισα, στο οποίο θα επιβαίνουν και οι γονείς της.

Πότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 

Μετά τον απόπλου  του «Προμηθέα» από την Τυνησία, το πετρελαιοφόρο εφοδίασε με καύσιμα τη φρεγάτα «Κανάρης με αποτέλεσμα να αργήσει, όπως λένε οι πληροφορίες, ο κατάπλους του πετρελαιοφόρου στη Νάπολη.

Η κατάσταση της υγείας της 19χρονης αν και είχε εμφανίσει τα συμπτώματα της δηλητηρίαση δεν προκάλεσε ανησυχία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με αποτέλεσμα να μην αποφασιστεί η επίσπευση του κατάπλου στη Νάπολη ή διακομιδή της με άλλο μέσο της Θάλειας σε νοσοκομείο.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL