Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.1°C21.2°C
1 BF 79%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.6°C19.3°C
1 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
19.4°C20.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.1°C27.2°C
5 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.7°C16.7°C
1 BF 87%
Δασάρχης σε Τσίπρα / Υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ξανά φωτιά κοντά στους οικισμούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δασάρχης σε Τσίπρα / Υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ξανά φωτιά κοντά στους οικισμούς

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Εύβοια
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ)

«Υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ξανά φωτιά, δεν έχει γίνει τίποτα για την αντιπυρική προστασία της περιοχής» κατήγγειλαν στον Αλέξη Τσίπρα που περιοδεύει στην Βόρεια Εύβοια, οι δασεργάτες – ρητινοκαλλιεργητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε και συνομίλησε με τους δασεργάτες - ρητινοκαλλιεργητές στην περιοχή Μακρολίβαδο κοντά στο Μαντούδι, όσα έφτασαν στα αυτιά του Αλέξη Τσίπρα τα σχολίασε με σκληρή γλώσσα. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως «η κοροϊδία και τα επικοινωνιακά σόου έχουν και ένα όριο. Και αυτό το όριο εδώ έχει ξεπεραστεί. Και αυτό σύντομα θα το κατανοήσει ο κ. Μητσοτάκης, με τρόπο ηχηρό και δημοκρατικό, οπότε και αν αποφασίσει να στήσει κάλπες για να δραπετεύσει από τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε μάλιστα από τον δασάρχη Σπύρο Ζιγκήρη ότι «υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ξανά φωτιά είτε στο εναπομείναν πράσινο, είτε δίπλα και κοντά στους οικισμούς που αναπτύχθηκε βλάστηση και τώρα έχει ξεραθεί», καθώς δεν έχει γίνει τίποτα για την αντιπυρική προστασία της περιοχής.

Ο Αλέξης Τσίπρας φανερά προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και την αναλγησία που έχει επιδείξει επί ένα χρόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Εύβοια θύμισε στους παρευρισκόμενους την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είχε τη διακυβέρνηση της χώρας.

«Εμείς δεν ήμασταν λαμόγια, δεν βάλαμε το χέρι στο μέλι, δεν επωφεληθήκαμε τον πόνο των ανθρώπων για να οικονομήσουμε, εμείς και οι φίλοι μας. Δεν πήραμε 7 δισ. μετά τα μνημόνια όπως πήραν τώρα αυτοί και τα έδωσαν σε απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς στην πανδημία. Δεν φτιάξαμε το πελατειακό κράτος όπως κάνει τώρα η ΝΔ που τακτοποιεί τους δικούς της. Αυτά εμείς δεν τα κάναμε».

Όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ συγκρούστηκε με τους καναλάρχες και γι αυτό τώρα μας έχουν στο «πυρ το εξώτερον γιατί εμείς είπαμε πληρώστε».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως του έδωσε λεφτά, σημείωσε χαριτολογώντας ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε ότι τελικά αυτοί που δεν πήραν λεφτά είναι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας.

https://youtu.be/z77lpA-e4SQ

Βίντεο: Κώστας Παπαντωνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL