Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Κακοκαιρία «Ελπίδα» / Ακόμα και 24 ώρες χωρίς ρεύμα - Οι περιοχές που είναι στο σκοτάδι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κακοκαιρία «Ελπίδα» / Ακόμα και 24 ώρες χωρίς ρεύμα - Οι περιοχές που είναι στο σκοτάδι

EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν περισσότερες από 24 ώρες πολλές περιοχές της Αττικής όπως Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργός, Μαρούσι και Χαλάνδρι, με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να προσπαθούν να επιδιορθώσουν βλάβες σε 15 γραμμές στην Αττική.

Εκτεταμένα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτζά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνα, Καλύβια και Κερατέα, όπου σύμφωνα με τον Διαχειριστή ηλεκτρική ενέργειας  η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς, σημειώνονται σε Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό, Μαρούσι και Χαλάνδρι.

Παράλληλα στα νησιά, έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες ηλεκτροδότησης, εκτός από ορισμένα χωρία στην περιοχή των Χανίων. Όσον αφορά την Εύβοια, έχει αποκατασταθεί οι βλάβες και μέχρι το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Από το βράδυ της Δευτέρας έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών, ενώ νέα ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ θα υπάρχει αργά το βράδυ της Τρίτης μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL