Αρνητές του κορωνοϊού οι οποίοι δεν πείστηκαν ότι ο συγγενής τους πέθανε από τον ιό ζήτησαν αυτοψία και νεκροψία και η σορός ενός 66χρονου έμεινε για μέρες στο ψυγείο του νοσοκομείου.
Ο άτυχος άντρας από τη Δράμα, δεν είχε προβεί στον εμβολιασμό του, νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου μία εβδομάδα στο νοσοκομείο των Σερρών.
Όπως αναφέρει το GRTimes.gr η κατάστασή του ήταν τέτοια που οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωση και νοσηλεία του στην κλινική ΜΕΘ-covid, όπου και τελικά κατέληξε.
Το πιστοποιητικό θανάτου από κορωνοϊό δόθηκε στους συγγενείς, αλλά εκείνοι δεν το δέχθηκαν! Δεν πείστηκαν και δεν πίστεψαν ότι ο θάνατός του 66χρονου προήλθε από κορωνοϊό, ενώ είχαν στα χέρια τους και το θετικό PCR.
Έτσι, τον άφησαν στα ψυγεία του νοσοκομείου για περίπου δύο – τρεις ημέρες, μέχρι να κινήσουν και να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες νεκροψίας – νεκροτομής, στις οποίες και προχώρησαν, ώστε να πειστούν για τα αίτια που τον οδήγησαν στο θάνατο.
Σημειώνεται ότι οι περιπτώσεις κατά τις οποίες οι συγγενείς δεν αποδέχονται τον κορωνοϊό ως αιτία θανάτου είναι αρκετές στο νοσοκομείο των Σερρών, αυτή όμως είναι η πρώτη που ζητήθηκε επίμονα και τελικά πραγματοποιήθηκε νεκροτομή.