Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Αθήνα / Αυτόπτης μάρτυρας στο avgi.gr -Η καταδίωξη και οι πυροβολισμοί από τον αστυνομικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αθήνα / Αυτόπτης μάρτυρας στο avgi.gr -Η καταδίωξη και οι πυροβολισμοί από τον αστυνομικό

ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΝΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΘΥΜΑ
Αναγνώστης του avgi.gr

 Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα  στο avgi.gr για το πώς έγινε καταδίωξη και πυροβολισμοί στην καρδιά της Αθήνας νωρίς το πρωί.

Όπως μας διηγήθηκε ο αυτόπτης μάρτυρας:

«Άκουσα πυροβολισμούς και φωνές και βγήκα στο μπαλκόνι να δω. Ένα λευκό αυτοκίνητο προσπαθούσε να διαφύγει τον έλεγχο από ομάδα αστυνομικών, στην Μάρνη στο αντίθετο ρεύμα, προς το Πολυτεχνείο.

Αριστοτέλους
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Λόγω του μποτιλιαρίσματος, τέτοια ώρα, δεν πήγαινε γρήγορα και ένας αστυνομικός με το όπλο στο χέρι, έτρεχε πίσω από το αμάξι και έφτασε δίπλα στον οδηγό φωνάζοντας να σταματήσει. 

Το λευκό αμάξι δεν σταματούσε και δεχότανε πυρά από τον αστυνομικό.  Ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, στρίβοντας αντίθετα προς την Αριστοτέλους, στην γωνία του υπουργείου Υγείας, όπου και δέχτηκε απανωτές βολές από τον αστυνομικό που ήταν δίπλα του, σχεδόν εξ επαφής. Ο οδηγός σταμάτησε τραυματισμένος. 

Ήρθαν και οι άλλοι της ομάδας και τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο αιμόφυρτο. Ήταν σχεδόν αναίσθητος με αίματα στο αριστερό του πόδι. Μάλλον για να αποφύγει τις σφαίρες, έσκυψε στο κάθισμα του συνοδηγού και η αριστερή του πλευρά δέχτηκε κάποιες από τις βολές. Σε λίγο τον είδα να κινείται, ξαπλωμένος και με δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα, στο πεζοδρόμιο».

αριστοτέλους
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο avgi.gr ότι είναι σοκαρισμένος και ότι ήταν πολύ σκληρές οι εικόνες που είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια. 

«Έχω σοκαριστεί με την εικόνα του αστυνομικού, να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να διαφύγει. Εκτός και αν ήξερε ότι ήταν οπλισμένος και κινδύνευε η ζωή του. Όπως επίσης, δεν ξέρω τι είχε προηγηθεί, πριν ακούσω τους πυροβολισμούς και τις φωνές, που με έκαναν να βγω και να παρακολουθήσω αυτήν την αστυνομική επιχείρηση.  Ομολογώ ότι ήταν πολύ σκληρή η εικόνα».

Αριστοτέλους
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)


Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι  άγνωστος άντρας εκινείτο με κλεμμένο αυτοκίνητο και δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Στη συνέχεια σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άγνωστος προσπάθησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να χτυπήσει μια από τις μηχανές της αστυνομίας.  Τότε ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ άνοιξε πυρ και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Από τη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του avgi.gr φαίνεται στη συμβολή των οδών Στουρνάρη με Αριστοτέλους να είναι πεσμένος ένας άντρας τραυματισμένος στα πόδια.

ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΝΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΘΥΜΑ
Αναγνώστης του avgi.gr

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ
PHOTO INTIME

Το άσπρο αυτοκίνητο που οδηγούσε είναι ένα Peugeot 208 και όπως διαπιστώθηκε έχει κλαπεί από την περιοχή της Βάρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL