Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Άρης Χατζηστεφάνου / Ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων – Υπάρχουν μάρτυρες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άρης Χατζηστεφάνου / Ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων – Υπάρχουν μάρτυρες

Μπογδάνος
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τη φασιστική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και το συγχωροχάρτι που του δόθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, τον οποίο ο βουλευτής της ΝΔ απειλούσε με αγωγή για το θέμα της ανάρτησης, έκανε γνωστό στο Twitter πως υπάρχουν μάρτυρες έτοιμοι να καταθέσουν ότι ο Μπογδάνος γνώριζε πολύ καλά ότι προωθούσε λίστα με ονόματα νηπίων.

«Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία μαρτύρων που ζητούν να καταθέσουν δημόσια ότι ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων. Ελπίζουμε η εισαγγελική έρευνα να φτάσει σε βάθος».

Να σημειωθεί ότι από την η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκίνησε ποινική προκαταρκτική έρευνα για τη δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας και την αναδημοσίευσή τους από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Η έρευνα στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση με τις αρχές της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να αναζητούν από ποιον και από πού προέκυψε η διαρροή, αλλά και το κατά πόσο εμπλέκονται άλλα άτομα στη διαχείριση του επίμαχου αρχείου, το οποίο εμπεριέχει εξαιρετικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Ο βουλευτής της ΝΔ όταν ξέσπασε σάλος με την εμετική ανάρτησή του, εμφανίστηκε εξαιρετικά επιθετικός απειλώντας με αγωγές. Στη συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που έκανε ριτουίτ και έκανε λόγο για «λάθος», εξήγηση που με χαρά αποδέχθηκε το Μαξίμου, η ΝΔ και ο πρόεδρος της Βουλής που έσπευσαν να τον συγχωρήσουν προκειμένου να μην βρεθούν σε δυσμένεια από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και σήμερα και ενώ υπήρξαν διαφορετικές φωνές εντός της ΝΔ όπως από της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κώστα Τζαβάρα, τόσο ο Στέλιος Πέτρας όσο και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έσπευσαν να δώσουν συγχωροχάρτι στον Μπογδάνο ακολουθώντας τη γραμμή Μαξίμου.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL