Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Υπόθεση ναρκωτικών / Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Υπόθεση ναρκωτικών / Προφυλακιστέοι η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της

INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι, που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή τους βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη, δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα τι έκανε ο σύντροφός της και ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα ναρκωτικά. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος παρουσιάστηκε ως εθισμένος χρήστης ναρκωτικών ο οποίος έπεσε θύμα εκβιασμού, επειδή χρωστούσε χρήματα σε διακινητή.

Σε βάρος του ζευγαριού, που οδηγείται στις φυλακές, ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, ενώ στον άνδρα ασκήθηκε επίσης δίωξη και για βία κατά υπαλλήλων καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι χρόνια χρήστης ουσιών και πως του ζητήθηκε να παραδώσει μια τσάντα, δίχως γνωρίζει το περιεχόμενό της και ζητεί να συλλεχθεί τυχόν βιντεοληπτικό υλικό.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν παρότι, όπως αναφέρει, δεν αντιστάθηκε.

Παράλληλα, ο συνήγορος της 29χρονης, Παντελής Κόκοτος, τόνισε: «Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση».

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη πέταξε ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορος ανέφερε ότι «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL