Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
ΕΡΤ / Αλλαγή φρουράς στο αθλητικό τμήμα μετά το φιάσκο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΡΤ / Αλλαγή φρουράς στο αθλητικό τμήμα μετά το φιάσκο

ΛΥΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Νέος προϊστάμενος της διεύθυνσης του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ προαλείφεται ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, αθλητικός συντάκτης μέσα από τη δημόσια τηλεόραση. Την ίδια ώρα λήγει η θητεία του Γιώργου Λυκουρόπουλου, ο οποίος φαίνεται να επιφορτίζεται τις αστοχίες στη μετάδοση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και δεν ανανεώνεται η θητεία του.

Ο Γ. Λυκουρόπουλος, όμως, συνεχίζει τη συνεργασία του με την ΕΡΤ από τη θέση του συμβούλου. Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου Γ. Γαμπρίτσου με χθεσινή ημερομηνία, 31.8, ο Γ. Λυκουρόπουλος προσλαμβάνεται ως ειδικός σύμβουλος - μετακλητός υπάλληλος, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο, με ειδικότερο αντικείμενο την παροχή συμβουλών σχετικά με τις ανάγκες του αθλητικού προγράμματος. Η πρόσληψη ισχύει από σήμερα.

Η προκήρυξη για τη χηρεύουσα θέση του Γ. Λυκουρόπουλου στη διεύθυνση του αθλητικού τμήματος δημοσιεύθηκε την περασμένη Παρασκευή και, όπως αναφέρεται, αφορά τη θέση «δημοσιογράφου - αρχισυντάκτη, του έργου της σύνταξης, επιμέλειας και σύνθεσης του αθλητικού τηλεοπτικού προγράμματος, της αρχισυνταξίας δημοσιογραφικών αθλητικών εκπομπών, καθώς και της εκφώνησης και περιγραφής αθλητικών γεγονότων».

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί τον Γ. Λυκουρόπουλο «για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην καλύτερη οργάνωση του αθλητικού τομέα, όπως και στον αναγκαίο εξορθολογισμό του κόστους των αθλητικών δικαιωμάτων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL