Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Πατέρας Τοπαλούδη / Να μην υπάρξει καμία άλλη Ελένη και καμία Γαρυφαλλιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πατέρας Τοπαλούδη / Να μην υπάρξει καμία άλλη Ελένη και καμία Γαρυφαλλιά

Η Γαρυφαλλιά και η Ελένη Τοπαλούδη

«Αυτά που βιώνουμε εμείς ως οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη εύχομαι να μην τα περάσει κανείς. Και εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτά που περνά κάθε γονιός που χάνει με τόσο άδικο και βάναυσο τρόπο το παιδί του. Για να μην υπάρχει καμιά άλλη Ελένη, Γαρυφαλλιά, Μυρτώ πρέπει να εναντιωθούμε σε κάθε έναν που προσπαθεί να επιβουλευθεί τα κορίτσια μας, παιδιά μας», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης ως γονιός που βίωσε τη δραματική απώλεια του παιδιού του, επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ, ότι αρχικά «η αυστηροποίηση των ποινών για τα ειδεχθή εγκλήματα αλλά και των βιασμών» είναι μία οδός που πρέπει να στραφεί η Πολιτεία. Παράλληλα σημείωσε ότι και ο βιασμός θα πρέπει να καταλογίζεται ως ειδεχθές έγκλημα,  «όταν κάποιος βιάζει το κορμί, βιάζει και την ψυχή για όλη τη ζωή του».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι χρειάζονται θεσμικές αλλαγές στο υπάρχον σωφρονιστικό και το νομικό σύστημα ώστε για εκείνους που διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα να είναι «τιμωρητικό».

«Το δεύτερο, είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς. Ένα τόσο απλό και συνάμα τόσο δύσκολο. Δεν “σπέρνω” ένα παιδί. Πρέπει να το μεγαλώσω, να το αγαπήσω, να του συμπαρασταθώ όσο μπορώ. Αν υπάρχει κάποια παραβατική συμπεριφορά να απευθύνομαι σε κάποιους ειδικούς φορείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL