Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Πρόεδρος ΟΑΣΘ / Χυδαία επίθεση στους οδηγούς για τα λεωφορεία χωρίς κλιματισμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρόεδρος ΟΑΣΘ / Χυδαία επίθεση στους οδηγούς για τα λεωφορεία χωρίς κλιματισμό

ΟΑΣΘ
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Σταθερό ότι για «όλα τα δεινά» ευθύνονται οι εργαζόμενοι, παραμένει το επιχείρημα της ΝΔ. Τελευταίο παράδειγμα, αποτελεί η επίθεση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ΟΑΣΘ, Γιώργου Σκόδρα στους συνδικαλιστές του Οργανισμού με αφορμή τα «σαπάκια» λεωφορεία που αγοράστηκαν από τη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 αναφορικά με την ακινητοποίηση των εν λόγω λεωφορείων, λόγω έλλειψης κλιματισμού, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ παραδέχθηκε ότι τα 49 αυτά λεωφορεία δεν έχουν κλιματισμό μεν, ωστόσο οι ευθύνες για το γεγονός ότι από τότε που παρελήφθησαν μέχρι σήμερα δεν έχει εγκατασταθεί κλιματισμός δεν βαραίνουν κάποιον συγκεκριμένα καθώς «οι διαδικασίες του Δημοσίου είναι αργές».

«Υπάρχει διαδικασία, η οποία ακολουθείται, για την τοποθέτηση κλιματιστικών, αλλά αυτό, όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται μέσα σε μία μέρα. Σε κάποια έχει ξεκινήσει η διαδικασία, σε κάποια όχι», πρόσθεσε ο ίδιος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=310&v=79DOSFqO2GE&feature=emb_title

Στη συνέχεια σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις ευθύνες που έχει ως επικεφαλής του ΟΑΣΘ, επιτέθηκε στους συνδικαλιστές του Οργανισμού. Αναφερόμενος στα υπόλοιπα λεωφορεία του ΟΑΣΘ (όχι τα 49 από τη Ληψεία) που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον κλιματισμό δήλωσε ότι «είναι η διάθεση ορισμένων, που με το παραμικρό “α, δεν έχει κλιματισμό” γυρνάνε τα λεωφορεία πίσω. Και λυπάμαι, που το λέω, αλλά δυστυχώς αυτή είναι και οδηγία του Σωματείου, που λέει αν δεν δουλεύει ο κλιματισμός, που δεν ισχύει αυτό το πράγμα, να το φέρνετε πίσω. Και έτσι έχουμε επιστροφές χωρίς λόγο».

Ο ίδιος συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος έκανε λόγο για «άεργους συνδικαλιστές» που «εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν ό,τι θέλουν στη Θεσσαλονίκη και στον ΟΑΣΘ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL