Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C17.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.3°C15.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.4°C16.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
11 °C
11.0°C11.0°C
1 BF 72%
Θεσσαλονίκη / Δεύτερη καταγγελία για τον γιατρό που χειρούργησε την κόρη του ιερέα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Δεύτερη καταγγελία για τον γιατρό που χειρούργησε την κόρη του ιερέα

ΜΕΘ

Λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν με το θάνατο της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία φέρεται να έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο θάνατος ενός 24χρονου που είχε χειρουργηθεί από τον ίδιο γιατρό.

«Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του ιερέα που έχασε τη 14χρονη κόρη του μετά την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου, συγκλονίστηκα. Γιατί και το δικό μου παιδί πέθανε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μετά την ίδια επέμβαση, από τον ίδιο γιατρό». Τα παραπάνω καταγγέλλει ο Δημήτρης Σινιώρης από την Κεραμωτή της Καβάλας, πατέρας του 24 χρόνου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο ThessΤoday.gr ο Δ. Σινιώρης, πριν από τέσσερα χρόνια ο γιος του, ο οποίος ήταν υπέρβαρος, είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου παρά τις δικές του ανησυχίες.

«Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι είχε κάνει χιλιάδες παρόμοιες εγχειρήσεις και δεν υπάρχει κανένα ρίσκο, όπως ακριβώς είχε πει και στον ιερέα». Έτσι πήραν την απόφαση να υποβληθεί ο 24χρονος Νίκος στην επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Δύο ημέρες μετά και ύστερα από διαρκή επιδείνωση, τον μετέφεραν και πάλι στην ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης όπου πλέον η κατάστασή του χαρακτηρίσθηκε κρίσιμη. «Θυμάμαι ακόμη τα λόγια του γιατρού να μου λέει ότι φεύγει η ζωή μέσα από το παιδί μου λες και την τραβάει ένα χέρι» σημειώνει με «σβησμένη» φωνή ο κ. Σινιώρης. Μόλις 15 λεπτά αργότερα του ανακοίνωσαν ότι ο Νίκος του άφησε την τελευταία του πνοή.

«Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με τον ιερέα για να γίνουμε «μία γροθιά» και να κάνουμε, από κοινού, ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κυνηγήσουμε αυτόν τον άνθρωπο που μας στέρησε τα παιδιά μας. Αν και ο πόνος δεν σταμάτησε ποτέ, με το που είδα όσα κατήγγειλε ο ιερέας ξύπνησε η οργή μέσα μου. Ήταν σαν να άκουγα την ιστορία του δικού μου παιδιού», σημείωσε ο ίδιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL