Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
Γλυκά Νερά / Απίστευτη αθλιότητα Μπαλάσκα - Αν δεν ήταν βλάκας, σε 4 χρόνια θα ήταν έξω
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Απίστευτη αθλιότητα Μπαλάσκα - Αν δεν ήταν βλάκας, σε 4 χρόνια θα ήταν έξω

Μπαλάσκας
facebook/balaskas.stavros

Καθώς εξελισσόταν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega η συζήτηση για τα όσα αποκαλύπτονται από χτες σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά την ομολογία του 32χρονου συζύγου ότι ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Στ. Μπαλάσκας ερωτηθείς τι συνάγει κανείς από τις ενέργειες του γυναικοκτόνου, σόκαρε με όσα ανέφερε λεπτομερώς:

«Δείχνει ότι είναι βλάκας», είπε ο κ. Μπαλάσκας. Και αυτό γιατί κατά τον ίδιο, αν υποστήριζε άμεσα, «κείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά 'χασε και "τρελάθηκε" ... αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή ... θα πήγαινε "εν βρασμώ ψυχής" σε οικογενειακό καυγά, "χωρίς να το θέλω εκείνη τη στιγμή", "δε λειτουργούσα εγώ", με πρότερο έντιμο βίο, άλλα 4.000 πράγματα. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;», όπως εκτίμησε.

Και μάλιστα, έβαλε ακόμα μία ποιοτική παράμετρο για τους επίδοξους γυναικοκτόνους, που ακολουθώντας τις οδηγίες τους μπορεί να επιτύχουν αυτή την χαμηλή ποινή φυλάκισης. «Είναι νέο παιδί», είπε για το δολοφόνο, δηλαδή με βάση τις προτάσεις του θα ήταν ξανά «έξω» πριν καν φτάσει τα 40... Προφανώς, τα παραπάνω δεν τα υποδέχθηκαν με θέρμη τα ελληνικά social media...

https://www.facebook.com/kostas.kavvadias2/videos/4221507504537713

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης για τον συνδικαλιστή του

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με "4-5 χρόνια φυλακή" με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά» σχολίασε η αξιωματική νατιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέληξε: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL