Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Ίλιον / Αιωνόβια νοσηλεύεται μετά από ξυλοδαρμό από διαρρήκτες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ίλιον / Αιωνόβια νοσηλεύεται μετά από ξυλοδαρμό από διαρρήκτες

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΜΕΝΙΔΙ
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Δύο άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία στο Ίλιον σπάζοντας ένα παράθυρο του κτιρίου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί διέμενε υπέργηρη ηλικίας 100 ετών, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν σε δωμάτιο στον όροφο του κτιρίου (τα πρωινά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι επρόκειτο για άνδρα, κάτι που διόρθωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο στη συνέχεια).

Οι δράστες την βρήκαν και την χτύπησαν επανειλημμένα, στο σώμα και το πρόσωπο, για αρκετή ώρα, προκειμένου να τους αποκαλύψει το σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε εκεί. Οι φωνές της άτυχης ηλικιωμένης ξύπνησαν την γυναίκα που διέμενε στο ισόγειο προκειμένου να βοηθάει την ηλικιωμένη. Όταν ανέβηκε στο δωμάτιό της για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, δέχθηκε και αυτή επίθεση με χτυπήματα στο σώμα και στο πρόσωπο.

Οι δράστες τελικά διέφυγαν παίρνοντας τόσο το χρηματοκιβώτιο, όσο και το πορτοφόλι και τα κοσμήματα της γυναίκας που υποστήριζε την άτυχη αιωνόβια γυναίκα. Η άτυχη οικιακή βοηθός ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και βρήκε την ηλικιωμένη σε πολύ κακή κατάσταση. Ακολούθησε η διακομιδή της σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL