Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Γιάννης Πρετεντέρης / Πανηγυρίζει γελώντας για το ξύλο που έφαγαν οι φοιτητές του ΑΠΘ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιάννης Πρετεντέρης / Πανηγυρίζει γελώντας για το ξύλο που έφαγαν οι φοιτητές του ΑΠΘ

πρετεντέρης
EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον εαυτό του και μάλλον τα κατάφερε με το εμετικό σχόλιό του για τους φοιτητές του ΑΠΘ που ξυλοκοπήθηκαν από τα ΜΑΤ.

Με αφορμή τη συμβολική κατάληψη που είχε κάνει σχεδόν το σύνολο των φοιτητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης στην Πρυτανεία την προηγούμενη εβδομάδα και την αποχώρησή τους μετά το τέλος της συμβολικής κατάληψης με τραγούδια και πυροτεχνήματα, ο Γιάννης Πρετεντέρης βρήκε ευκαιρία να βγάλει την περίσσια χολή του επάνω τους. «Το ξύλο που φάγανε έπιασε τόπο... είπε από τα ερτζιανά γελώντας.

Ένα σχόλιο συνώνυμο της εμπάθειας και της μικροπρέπειας όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το πλήρες κείμενο:

«Στο ΑΠΘ να συγχαρούμε την κατάληψη της Πρυτανείας, που ήταν ίδια με την προηγούμενη κατάληψη της Πρυτανείας η οποία αποχώρησε με βεγγαλικά και με τραγούδια. Είναι οι αγωνιστές που είχαν καταλάβει την Πρυτανεία, αφού βγάλανε έναν λόγο, παινέψανε και τον εαυτό τους, είπαν και τα πομπώδη είπαν και τα ηρωικά τα γνωστά και φύγανε. Αλλά εγώ ανοίγω το εξής: Αν έφυγαν μόνοι τους και ήρεμα και με ευγενικό τρόπο παρά τα πομπώδη και λοιπά, σημαίνει ότι το ξύλο που φάγανε πριν μια βδομάδα έπιασε τόπο. Γιατί ο άλλος αν έχει φάει τη μπούφλα, κι αν έχει φάει και τη σφάλιαρα, κι αν έχει φάει και την κλωτσιά, σου λέει «ωραία παιδιά, εντάξει, ο ηρωισμός και ο αγώνας αλλά μαλακά-μαλακά γιατί άμα μας αρχίσουν και μας βαράνε συνέχεια, δεν έχει άκρη» Αυτό να το λέμε! Τουλάχιστον απέδωσε το ξύλο που φάγανε στην πρώτη κατάληψη».

https://twitter.com/hereticProvo/status/1384164417743441936?s=09

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL