Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.3°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.3°C16.9°C
3 BF 51%
Ηράκλειο / Γονέας έστειλε στο νοσοκομείο διευθυντή σχολείου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηράκλειο / Γονέας έστειλε στο νοσοκομείο διευθυντή σχολείου

Μαθητές σε σχολείο
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο νοσοκομείο βρέθηκε διευθυντής σχολείου στο Ηράκλειο Κρήτης έπειτα από επίθεση γονέα. Ο διευθυντής του σχολείου απομάκρυνε εξωσχολικούς που σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, προκάλεσαν φασαρία, εκτόξευσαν απειλές σε βάρος των καθηγητών και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενώ ο διευθυντής μετέβαινε προς το ΕΠΑΛ δέχτηκε επίθεση από το γονέα του εν λόγω εξωσχολικού, ο οποίος - υπό άγνωστες αιτίες - τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές.

Ο διευθυντής πήγε στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ για το περιστατικό είναι ενήμερη η ΕΛ.ΑΣ.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου, Γιάννης Καραγιαννίδης, δήλωσε: «Είναι εξοργιστικό αυτό το περιστατικό, ξεπερνάει κάθε όριο».

Ο διευθυντής στο επαγγελματικό Λύκειο στο Ηράκλειο της Κρήτης όμως έχει μπει στο στόχαστρο και των γονέων αρνητών των self tests αφού υπάρχει μήνυση για αυτόν.

Ο διευθυντής που έχει ήδη δεχτεί μήνυση από γονείς αρνητές των self tests, επειδή αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο παιδιών στο σχολείο, χωρίς βεβαίωση self test και μετά τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Τώρα μένει οι αρμόδιες αρχές  να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια αυτού του απίστευτου περιστατικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL