Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Ζεύγος Μητσοτάκη στην Πάρνηθα / Μια βόλτα, πέντε παραβάσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ζεύγος Μητσοτάκη στην Πάρνηθα / Μια βόλτα, πέντε παραβάσεις

Μητσοτάκης Πάρνηθα

Σάλος έχει προκληθεί από την βόλτα αναψυχής και άθλησης που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Κυριακή στην Πάρνηθα, όπου φωτογραφήθηκε χωρίς κανένα μέτρο προστασίας με ακόμα πέντε άτομα, που βρίσκονταν στο βουνό κάνοντας μότο κρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε πως πράγματι ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Πάρνηθά την Κυριακή και επιχείρησε με αστείες δικαιολογίες να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Ωστόσο το νέο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το documentonews.gr, και που δείχνει την Μαρέβα Μητσοτάκη να δοκιμάζει τις ικανότητές της στο μότο κρος, αποκαλύπτει σωρεία παραβάσεων του πρωθυπουργικού ζεύγους.

https://www.youtube.com/watch?v=vpN-0pEQZus&feature=emb_title
  • Παράβαση 1η: Δεν φοράει κανένας μάσκα. Ουδείς στη φωτογραφία ή στο βίντεο, φοράει μάσκα. Ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν αθλείται.
  • Πααράβαση 2η: Συνωστισμός. Στη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε πρώτη, εμφανίζονται έξι τουλάχιστον άτομα αγκαλιασμένα να φωτογραφίζοντσαι, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  • Παράβαση 3η: Απαγορεύεται η άθληση για πάνω από τρία άτομα. Είναι προφανές πως πρόκειται για σχεδόν δέκα άτομα, που δεν κρατούν αποστάσεις ακόμα και όταν αθλούνται.
  • Παράβαση 4η: Η Μαρέβα Μητσοτάκη οδηγά μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας ακατάλληλο κράνος ποδηλάτου.
  • Παράβαση 5η: Απαγορεύεται εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας τέτοιου είδους κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού προβλέπει πως απαγορεύεται «η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ' όλους τους δρόμους».

Αλήθεια, πόσες χιλιάδες ευρώ θα έφταναν τα παραπάνω πρόστιμα, εάν κάποιος ήλεγχε το πρωθυπουργικό ζεύγος και την παρέα του;

Άλλο Πολάκης, άλλο Μητσοτάκης

«Όλα τα δελτία ειδήσεων ασχολούνταν τρεις μέρες με τον Παύλο Πολάκη, με την κατηγορία ότι έσπασε την καραντίνα και δεν φορούσε μάσκα σε ένα τραπέζι.

Περιμένουμε να δούμε αν θα έχουν σήμερα την ίδια αντιμετώπιση για τον κ. Μητσοτάκη, που έσπασε την καραντίνα και δεν φορούσε μάσκα στην ποδηλατάδα του, ενώ φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μέτρα προστασίας» σχολιάζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης και προσθέτει:

«Σε λίγες μέρες φυσικά θα ξανακουνήσει το δάχτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη τους, μήπως και κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες για την κατάρρευση του ΕΣΥ».

https://www.facebook.com/AlexandrosNikolaidisTaekwondo/posts/4071920812836252?__xts__%5B0%5D=68.ARD30BHCaV0nRA4uhdL6shEO_moJFmj6HLGu3vx8oJOliJMey8uWrwJGZHxMOMxv32_JSO5lJ-LMcrEo-b0A6lgJjrzXLCJbn7WpGvKpie-J55Y6kFACQ9kO6ITuOsYkEQpkJQowAHV5ZOQ3zAeVE3eK9uJKwoP2enOWoEywGCwf_2qBlqpsdHUDr_0kPNks6u_nHqjeahTgBQhIfcgkpkPRsZ-CEL7Wef3G2J-0Bhm4qK1y9-7ELiGmz-ClcRNDnh1QW4q1pSO5MEbSOc45cw4gkBw2wIBuVGljuG5A-Vz1sOiPG2WXHPwUS6b8DJF8Djj9NkQwldGkUxT7-psf4Q&__tn__=-R

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL