Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.7°C21.9°C
4 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.2°C24.3°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.3°C27.6°C
4 BF 39%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
4 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
22.9°C22.9°C
2 BF 43%
Κορωνοϊός / Ακυρώθηκαν χειρουργεία στο ΠΑΓΝΗ λόγω κρουσμάτων σε γιατρούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Ακυρώθηκαν χειρουργεία στο ΠΑΓΝΗ λόγω κρουσμάτων σε γιατρούς

ΠΑΓΝΗ
φωτό pagni.gr

Την προσωρινή αναστολή προγραμματισμένων χειρουργείων στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αποφάσισε η διοίκηση του Νοσοκομείου μετά τη διάγνωση κρούσματα κορωνοϊού σε γιατρούς. Οι δύο γιατροί φέρουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Στέλιος Κτενιαδάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι πρόκειται για προσωρινό μέτρο που στοχεύει στην προστασία της υγείας υγειονομικών και φυσικά ασθενών.

Σημειώνεται ότι πίεση στις κλινικές COVID του ΠΑΓΝΗ είναι μεγάλη και παρά το γεγονός πως προστέθηκαν κι άλλα κρεβάτια από τη μεταφορά της Πνευμονολογικής Κλινικής και της μετατροπής της σε COVID, η κατάσταση παραμένει δύσκολη.

Πριν λίγες μέρες ανάλογο πρόβλημα δημιουργήθηκε στη Γυναικολογική – Μαιευτική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ετοιμόγεννη, με αποτέλεσμα να τεθούν σε καθεστώς καραντίνας, γιατροί, μαίες, νοσηλεύτριες, αλλά και άλλη μια γυναίκα που είχε μόλις γεννήσει με καισαρική.

Στην Κρήτη νοσηλεύονται στα νοσοκομεία συνολικά 88 ασθενείς με κορωνοϊό, από τους οποίους οι 69 νοσηλεύονται στις κλινικές Covid και 19 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Παρασκευής, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται 35 ασθενείς, 24 στην κλινική Covid και 11 στη Μ.Ε.Θ., στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο υπάρχουν 17 ασθενείς με κορωνοϊό, 12 στην κλινική Covid και πέντε στη Μ.Ε.Θ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL