Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Χρυσή Αυγή / Ο Λαγός κάνει έρανο υπέρ του εαυτού του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρυσή Αυγή / Ο Λαγός κάνει έρανο υπέρ του εαυτού του

Λαγός
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Την οικονομική στήριξη των ακολούθων του, ζητεί ανερυθρίαστα ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όντας ευρωβουλευτής ώστε να «ανατρέψει την απόφαση» του δικαστηρίου το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 13 ετών και 8 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παράνομη κατοχή όπλων, χωρίς αναστολή.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του κόμματος που ίδρυσε, ΕΛΑΣΥΝ, προσθέτει ότι έφτασε «η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη», απειλώντας για άλλη μία φορά να οδηγήσει «στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς».

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές αρχές απέστειλαν στις Βρυξέλλες αίτημα για άρση ασυλίας του Γ. Λαγού μετά την απόφαση του τριμελούς Εφετείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες προέκυψε μείζον ζήτημα ο Γ. Λαγός έφυγε ανενόχλητος για τις Βρυξέλλες στις 13 Οκτωβρίου, και η αστυνομία απέστειλε σχετικό έγγραφο για απαγόρευση εξόδου μια μέρα αργότερα.

Η ανακοίνωση του καταδικασμένου χρυσαυγίτη στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΣΥΝ

«Αρκούσαν λίγοι “υπάκουοι” δικαστές και μερικοί διεφθαρμένοι πολιτικοι, καθώς και ένας όχλος εξαγριωμένων μπολσεβίκων, για να οδηγηθούν στις φυλακές αθώοι άνθρωποι ως “εγκληματική οργάνωση”.

Τώρα ήρθε η ώρα μας! Η ώρα όσων επιθυμούν να αποφανθεί η πραγματική Δικαιοσύνη!

Ο Γιάννης Λαγός, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, θα επιδιώξει από τις Βρυξέλλες να ανατρέψει την απόφαση και να οδηγήσει στο εδώλιο των κατηγορουμένων τους επίορκους δικαστές και πολιτικούς.

Οι δικαστικοί αγώνες στην Ευρώπη, κοστίζουν ακριβά. Η νομική ομάδα που αποτελείται από κορυφαίους Ευρωπαίους νομικούς, θα δώσει τιτάνια μάχη για να αναδείξει την αλήθεια.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

Σας καλούμε να προσφέρετε ό,τι μπορείτε για την αντιμετώπιση των τεράστιων εξόδων που απαιτούνται. Η αποκατάσταση της αδικίας, είναι στο χέρι σου!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL