Live τώρα    
Και τώρα... αλληλοκατηγούνται / Στον Μουσσά τα ρίχνουν Φράγκος και Μαυρίκος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Και τώρα... αλληλοκατηγούνται / Στον Μουσσά τα ρίχνουν Φράγκος και Μαυρίκος

Πολιτικούς, βουλευτές, ιδιωτικά συμφέροντα και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη "βλέπει" πίσω από την εμπλοκή του στην υπόθεση των εκβιασμών ο υπόδικος εκδότης της "Ακρόπολης" Παναγιώτης Μαυρίκος, ενώ αποδίδει την ποινική του δίωξη στην καταγγελία της υπεύθυνης γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ Αμαλία Κάτζου και την δράση του συγκατηγορουμένου του Παναγιώτη Μουσσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Π. Μαυρίκος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι "η καταγγελία της Κάτζου εκπορεύεται από τον Μαρινάκη και άλλα εγχώρια κέντρα, τα οποία εκπροσωπούν ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα καθώς και πολιτικούς". Λέει επίσης ότι η Κάτζου "ήταν αυτή η οποία προσπάθησε να χειραγωγήσει το σύνολο διαδικτυακών ενημερωτικών ιστότοπων καθώς και τις εφημερίδες και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες της με τους κ. Μουσσά και Φράγκου.

Εμφανίζει δε τον εαυτό του ως άνθρωπο "με λευκό ποινικό μητρώο, με 50 εργαζόμενους Έλληνες, έχει την ικανότητα να κρατάει δύο εφημερίδες εθνικής εμβέλειας, χωρίς πίσω από αυτά να υπάρχουν εξωεκδοτικά συμφέροντα όπου εκεί να μπορούσε να σταθεί κατηγορία για κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του Δημοσίου".

Από την πλευρά του, ο Χρ. Φράγκου δήλωσε ότι ο Π. Μαυρίκος τού είναι εντελώς άγνωστος, ενώ τα χρήματα (10.000) που φέρεται ότι ζήτησε ο Μουσσάς από την Κάτζου για λογαριασμό του τα ζήτησεν αγνοία του. Εμφανίζει δε την Α. Κάτζου ως εργαζόμενη σε αυτόν και αναρωτιέται: "Από τη στιγμή που η Α.Κ. εργάζεται ήδη σ' εμένα, ποιος θα ήταν ο λόγος να συμπεριληφθεί και ο κ. Μουσσάς στη δημιουργία εικονικών sites για την απόσπαση διαφημιστικών πακέτων από την ΕΥΔΑΠ, όταν αυτό θα μπορούσα να το επιτύχω με τη συνεργασία και μόνο της υπαλλήλου;".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0