Νέο μέλος του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ ορίστηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ε.τ. Γεώργιος Μποροδήμος, με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ. Ο ανώτατος δικαστικός αναλαμβάνει καθήκοντα στο Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ στη θέση του παραιτηθέντος αναπληρωτή καθηγητή Νομικής, Κωνσταντίνου Πολυζωγόπουλου, ειδικού στα θέματα πνευματικών δικαιωμάτων. Η θητεία του Γ. Μποροδήμου λήγει με το τέλος της μονοετούς, προσωρινής θητείας του Δ.Σ., στις αρχές Οκτωβρίου 2014.
Η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιλογή του δικαστικού λειτουργού και εκτιμά ότι «θα συμβάλει καθοριστικά στην εμπέδωση ενός κλίματος διαφάνειας, νομιμότητας και λογοδοσίας στη λειτουργία του Οργανισμού, καθώς και στη διαλεύκανση περιπτώσεων αδιαφανούς διαχείρισης που ίσως σημειώθηκαν στο παρελθόν».
Δύο μέλη του Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ έχουν παραιτηθεί τους τελευταίους μήνες, η Κ. Ευαγγελάκου και ο Ν. Ξανθούλης, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γ. Προκοπάκης απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του προ διμήνου.