Τον θάνατο του Παναγιώτη Ποικιλίδη, Oλυμπιονίκη της πάλης και παράγοντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θρηνεί ο κόσμος του αθλητισμού. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης πέθανε σε ηλικία 49 χρόνων σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης εξ αιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην υγεία του.
Είχε χειρουργηθεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην καρδιά καθώς είχε διαγνωστεί ανεύρυσμα αορτής και την Παρασκευή παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του. Μετά από αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε αποδείχτηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατέληξε. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο στην Καλαμαριά.
Ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα που ανέδειξε η ελληνική πάλη. Πήρε μέρος σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες και η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του ήρθε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1984, όταν, σε ηλικία 19 χρόνων, είχε κατακτήσει την 4η θέση στην κατηγορία των βαρέων βαρών στην ελληνορωμαϊκή πάλη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένειά του, τον σύλλογο που αγάπησε και ολόκληρη την αθλητική οικογένεια.