Live τώρα    
ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ / Μπάσκετ λιγκ: Σήμερα οι δεύτεροι αγώνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ / Μπάσκετ λιγκ: Σήμερα οι δεύτεροι αγώνες

Διεξάγονται σήμερα οι δεύτεροι αγώνες της σειράς των ημιτελικών της Μπάσκετ Λιγκ. Στις 7.30 μ.μ. στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ομάδα - έκπληξη της Τρίτης, τον ΠΑΟΚ και στις 9.30 μ.μ. στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός την... αρνητική έκπληξη, τον Πανιώνιο.

Ο "Δικέφαλος" έφθασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη νίκη, που θα του έδινε το δικαίωμα να παίξει τουλάχιστον δύο ματς στην Πυλαία, στόχος βέβαια που παραμένει. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση (πέτυχε μόλις 43 πόντους) και θέλει να δείξει καλύτερη εικόνα σήμερα.

"Αν πριν από το ματς μάς έλεγαν πως θα παίζαμε έτσι απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως να μην το πιστεύαμε. Παίξαμε καλά, γυρίσαμε σωστά την μπάλα και είχαμε αυτοπεποίθηση. Οι ψηλοί μας φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Όχι πως θα μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά τουλάχιστον θα δίναμε σίγουρα δύο ματς στην έδρα μας. Επαναλαμβάνω πως τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται συχνά απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και όχι αυτός τις δικές μας, ως συνήθως. Πλέον είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι καλό" δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος.

"Θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας, το επίπεδό μας δεν είναι αυτό που δείξαμε στο γήπεδο, θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και ίσως αυτή η μεγάλη θέληση μας έφερε μια επιπρόσθετη πίεση με αποτέλεσμα να χάσουμε σουτ, λέι απ και να έχουμε άσχημα ποσοστά ιδίως στο πρώτο ημίχρονο" είπε από την πλευρά του ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0