Live τώρα    
ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ - "ΠΛΕΪ ΟΦ" / Στα ημιτελικά κι ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ - "ΠΛΕΪ ΟΦ" / Στα ημιτελικά κι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μπάσκετ, καθώς χθες το απόγευμα νίκησε για δεύτερη φορά τον Ίκαρο Καλλιθέας στο γήπεδο του Εσπέρου με 78-62.

Ο Ίκαρος μπήκε με... όρεξη και προηγήθηκε 18-8 και 23-13, έχοντας 6/11 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ο Παναθηναϊκός με καλύτερη άμυνα και "ζεστό" από τα 6,75μ. τον Κάρι (4/6τρ. στο α' ημίχρονο) προηγήθηκε για πρώτη φορά 27-29, ενώ μ' ένα νέο τρίποντο του Ούκιτς στην εκπνοή το α' μέρος τελείωσε 32-41.

Στο β' ημίχρονο, με τον Σχορτσιανίτη (21π.) να μην έχει αντίπαλο κοντά στο καλάθι, ο ΠΑΟ προηγήθηκε 42-35, με τον Ίκαρο να μειώνει 52-59 στην αρχή της τελευταίας περιόδου, αλλά οι "πράσινοι" με σερί 9-0 και 7 διαδοχικούς πόντους του Γκιστ ξέφυγαν και πάλι 52-68. Η διαφορά έφθασε και στους 23π. (55-78) στο 39', για να μειώσει σε 62-78 στο τελευταίο λεπτό η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη, που είχε καλύτερό της παίκτη τον Γκίμπσον (15π., 3/7τρ.). Δεκάλεπτα: 23-14, 32-41, 49-59, 62-78.

* Ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σημερινής αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Άρη (5.30 μ.μ., ΕΤ1).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0