Live τώρα    
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Για το 2-0 σήμερα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Για το 2-0 σήμερα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (9.45 μ.μ., ΕΤ1) την Αναντολού Εφές με στόχο να πετύχει το 2-0 στη σειρά των "πλέι οφ", αλλά και να διατηρήσει την έδρα του απόρθητη. Για να φθάσει σε μια νέα επιτυχία η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή της σε σχέση με το πρώτο ματς, αφού η τουρκική ομάδα έδειξε ικανή να εκμεταλλευτεί τα "κενά διαστήματα" των πρωταθλητών Ευρώπης.

"Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια, αυτοσυγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Ελπίζω να κερδίσουμε και να δυσκολέψουμε το έργο της Εφές. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τρεις φορές μια ομάδα τέτοιου επιπέδου μέσα σε μία εβδομάδα", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Απ' την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε: "Είμαστε έτοιμοι. Νιώθουμε απόλυτα καλά. Ο στόχος του φάιναλ φορ είναι μεγάλος και εκμηδενίζει την οποιαδήποτε κούραση. Πρέπει να προσέξουμε, να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση και ειδικότερα στην άμυνα. Το 1-0 ανήκει στο παρελθόν, πιστεύω ότι η Εφές θα είναι καλύτερη, αλλά και εμείς θα εμφανιστούμε πιο προετοιμασμένοι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0