Live τώρα    
32°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
32 °C
30.7°C34.7°C
4 BF 27%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
29 °C
26.6°C30.8°C
4 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
32 °C
29.9°C34.8°C
1 BF 36%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
29 °C
26.8°C31.1°C
2 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
34 °C
31.8°C33.9°C
3 BF 36%
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Παναθηναϊκός: Οι παλαίμαχοι "κρούουν τον κώδωνα" στον Αλαφούζο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ / Παναθηναϊκός: Οι παλαίμαχοι "κρούουν τον κώδωνα" στον Αλαφούζο

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού με χθεσινή ανακοίνωσή τους καλούν τη διοίκηση της ΠΑΕ να δράσει άμεσα, ειδάλλως θα είναι διαχρονικά υπόλογη στον κόσμο της ομάδας. Μεταξύ άλλων επισημαίνουν:

"Εμείς, είκοσι και πλέον παλαίμαχοι, οι περισσότεροι της γενιάς του νυν προέδρου της ΠΑΕ που έχουμε συνδέσει τους εαυτούς μας με ένδοξες στιγμές του Παναθηναικού μας, αυτοβούλως, θέσαμε τους εαυτούς μας στη διάθεση του Παναθηναϊκού, παρουσιάζοντας το δικό μας ενωτικό πλάνο σωτηρίας 'PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ'.

Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε στον Παναθηναικό κόσμο ότι η συνάντησή μας από την πλευρά των εκπροσώπων της ΠΑΕ φάνηκε να έχει διεκπεραιωτικό χαρακτήρα... Δεν λάβαμε γνώση καμίας αντιπρότασης, καμίας πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών - οφειλών σε αθλητές που απειλούν την ομάδα με τιμωρία, αλλά ούτε και καμία απολύτως ενημέρωση για τις τρέχουσες και μελλοντικές οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, αν και επιμόνως το ζητήσαμε προκειμένου να έχουμε εικόνα.

Αντ' αυτού, εδώ και 15 ημέρες που αίφνης αποσύρθηκε από το τιμόνι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κ. Αλαφούζος, η ομάδα φαίνεται να βαδίζει ανεξέλεγκτα, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο σωτηρίας, ο κόσμος ενώ έχει κινητοποιηθεί και θέλει να την αγκαλιάσει και να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα, έχει αποκοπεί από αυτή και οι μόνες κινήσεις - ειδήσεις που διαρρέουν από την ΠΑΕ είναι οι αποτυχημένες απόπειρες στελέχωσης της επιτροπής σωτηρίας χωρίς να παρουσιάζεται κανένα πλάνο, η κινδυνολογία για οικονομική διάλυση της ομάδας ένεκα οφειλών της σε αθλητές και η ανερυθρίαστη εξαγγελία για τo ξεπούλημα των βασικών αθλητών της ομάδας που θα οδηγήσει στην αγωνιστική απαξίωσή της.

Πριν είναι πολύ αργά, καλούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Α) Να ανοίξει άμεσα δίαυλο οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας από τον κόσμο της.

Β) Να υλοποιήσει άμεσα τις ήδη τεθείσες στη διάθεσή της προτάσεις εξεύρεσης πόρων ή όποιες άλλες τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Γ) Να δώσει σαφή εικόνα στον Παναθηναϊκό κόσμο για την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση σε συνέχεια πρόσφατης δημόσιας δήλωσης - δέσμευσης του προέδρου της πως 'δεν έχει να κρύψει τίποτα και θα πει την αλήθεια στον Παναθηναϊκό κόσμο'.

Δ) Να παύσει να έχει πρωταρχικό αν όχι μοναδικό μέλημα του 'πλάνου σωτηρίας' της το ξεπούλημα (πέραν της περίπτωσης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου) βασικών στελεχών και την αγωνιστική απαξίωση της ομάδας.

Ε) Να μη χάνει άλλο πολύτιμο χρόνο σε περισυλλογή και έλλειψη πρωτοβουλίας, αλλά να κινητοποιήσει τον Παναθηναϊκό κόσμο που επιθυμεί, αλλά εδώ και 15 ημέρες στερείται το δικαίωμα να βοηθήσει και αναγκάζεται αμέτοχος να παρακολουθεί τις εξελίξεις".

Κατάπτωση της εγγυητικής

Δύο εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται στην παρασκευή, τοποθέτηση και φροντίδα χλοοτάπητα ζητούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται για οφειλές ύψους 150.000 ευρώ. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πήρε χθες απόφαση για την υπόθεση, η οποία θα εξεταστεί ξανά στις 19 Οκτωβρίου, μετά από αίτημα αναβολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη Λισσαβώνα ο Βλαχοδήμος

Η μετεγγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα είναι στην τελική ευθεία, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "A Bola". Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν ότι ο 23χρονος τερματοφύλακας θα "πετάξει" σήμερα για τη Λισσαβώνα, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός θα λάβει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, καθώς και ότι ο ίδιος θα λαμβάνει 400.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου μέχρι το 2022. Μάλιστα γίνεται αναφορά και στο ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο είναι 15% για τον Παναθηναϊκό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL