Live τώρα    
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Για το "5 στα 5" ο Παναθηναϊκός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / Ευρωλίγκα: Για το "5 στα 5" ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα "σκαρφάλωσε" στη δεύτερη θέση της κατάταξης (ισόβαθμος με άλλους τέσσερις!) και σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει το "5 στα 5", αντιμετωπίζοντας (6.00 μ.μ., ΕΡΤ) στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου τη ρωσική Ούνικς στο Καζάν.

"Στην Ευρωλίγκα πρέπει πάντα να παίζεις καλά για να νικήσεις" δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ εν όψει της σημερινής αναμέτρησης και συνέχισε: "Πρέπει να νικήσουμε αύριο (σ.σ.: σήμερα). Παίξαμε αρκετά καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι. Έχουμε βρει ρυθμό τελευταία. Χάσαμε μερικά παιχνίδια με έναν ή δύο πόντους, αλλά τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να σκοράρουμε από τα μακρινά σουτ και από τις βολές. Έχουν πολύ καλή ομάδα και πολύ καλά γκαρντ".

"Ο Λάνγκφορντ είναι ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, συνεπώς θα είναι δουλειά και δική μου και όλων να τον περιορίσουμε και να μην τον αφήσουμε να γίνει τόσο... καυτός" είπε από την πλευρά του ο Τζέιμς Φελντέιν και εξήγησε: «Έχουν πολύ καλή ομάδα, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι καλοί και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω τον Κολόμ, παίξαμε για έναν χρόνο στην Ισπανία, ξέρω το παιχνίδι του καλά, είναι καλός πασέρ, παίζει καλά το πικ εν ρολ. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτόν και τον Ουίλιαμς.Σ συνεργάζονται πολύ καλά με το πικ εν ρολ και τα άλει ουπς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι και θέλουμε να κλείσουμε τον χρόνο καλά".

* Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τραυματίστηκε σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις (θλάση στον ορθό μηριαίο του αριστερού του μηρού) και δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Καζάν.

* Τα άλλα σημερινά ματς στην Ευρωλίγκα: 7.00 μ.μ. Γαλατασαράι - Μπάμπεργκ, 10.00 μ.μ. Μπαρτσελόνα - Νταρουσάφακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0