Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Πρόταση δυσπιστίας κατά του Π. Πολάκη προαναγγέλλει ο Κ. Μητσοτάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρόταση δυσπιστίας κατά του Π. Πολάκη προαναγγέλλει ο Κ. Μητσοτάκης

Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει ξανά ο Παύλος Πολάκης, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την Παιδεία στην Ολομέλεια με αφορμή σχόλιο του Π. Πολάκη για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Ντροπή σας που στηρίζετε σιωπηλά τον κ. Πολάκη» προσέθεσε ο Κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ. Διεκδικώ αυτό που δεν υπάρχει», έγραψε σε αρχική του ανάρτηση στο Twitter ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

https://twitter.com/Kympouropoulos/status/1119955147877224448?ref_src=twsrc^tfw

Η ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση Π. Πολάκη που έγραψε στο Facebook: «Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες».

Σε δήλωσή του στα «Παραπολιτικά 90,1» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος ανέφερε:

«Είναι μικρότητα να ανεβεί το ΦΕΚ. Ακολούθησα μια νόμιμη διαδικασία που υπήρχε κρίση, αξιολόγηση και σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι εγώ βρίσκομαι κάτω από μια διαδικασία υπό κρίση. Δεν είμαι μόνιμος επιμελητής, για πέντε χρόνια κρίνομαι για το αν η εργασία μου μπορεί να ανταποκριθεί στις λειτουργίες ενός νοσοκομείου, άρα έχω περάσει από μια επιτροπή, η επιτροπή με αξιολόγησε πέρασα από μια διαδικασία 7-8 μηνών μέχρι να γίνει ο διορισμός μου. Δεν είναι μια μέρα σηκώθηκε ένα τηλέφωνο, χρησιμοποίησα ένα νόμο και την επόμενη μέρα μπήκα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL