Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
Ο Τσίπρας θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση παρά το διχαστικό πολιτικό κλίμα του Μητσοτάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Τσίπρας θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση παρά το διχαστικό πολιτικό κλίμα του Μητσοτάκη

Σκληρή κριτική για την ολιγωρία του Κυριάκου Μητσοτάκη ασκεί με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι "ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε, υπό τη πίεση της παρέμβασης Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, να ανακοινώσει πως θα ενημερώσει αύριο Πέμπτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα.

"Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση, παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα που ο κ. Μητσοτάκης συνειδητά, με σχέδιο και με τη βοήθεια παρακρατικών μηχανισμών, ενορχηστρώνει, προκειμένου να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους", απάντησε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, εξηγεί η Κουμουνδούρου ότι αυτό " δεν σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης απαλλάσσεται της υποχρέωσής του να ενημερώσει τη Βουλή για τις εξελίξεις και την ένταση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο".

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

"Αφού επί μήνες αρνείται τη χάραξη εθνικής στρατηγικής με τη σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, απαξιώνει την Εθνική Αντιπροσωπεία αρνούμενος να την ενημερώσει, απαξιώνει ακόμη και τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, καθώς δεν συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε, υπό τη πίεση της παρέμβασης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή, να ανακοινώσει πως θα ενημερώσει αύριο Πέμπτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα" σχολιάζει χαρακτηριστικά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση, παρά το νοσηρό και διχαστικό πολιτικό κλίμα που ο κ. Μητσοτάκης συνειδητά, με σχέδιο και με τη βοήθεια παρακρατικών μηχανισμών, ενορχηστρώνει, προκειμένου να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης απαλλάσσεται της υποχρέωσής του να ενημερώσει τη Βουλή για τις εξελίξεις και την ένταση στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Εκτός εάν θεωρεί ότι αρκεί ως ενημέρωση των βουλευτών η απίστευτη αποστροφή του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, ότι «αιφνιδιάσαμε την Τουρκία!».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL