Όπως σημειώνει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Εδώ και τρεις ήμερες από κάθε δημόσιο βήμα και με κάθε ευκαιρία, καλώ και εγώ και συνάδελφοι μου, την διοίκηση του ΟΑΣΘ να πάρει δραστικά μέτρα κατά της σαρδελοποίησης των επιβατών. Αφήσαμε στην άκρη τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που έλεγαν προεκλογικά ότι θα έλυναν τα προβλήματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το μόνο που άρχισε σε λίγες εβδομάδες ήταν οι μπίζνες.»
Ο ίδιος υπογραμμίζει με νόημα «Στην περίπτωση του κορονοϊού όμως δεν υπάρχει χρόνος και ανοχή. Στην μάχη αυτή θα παρακαλούσα να συμβάλουν και τα μέσα Ενημέρωσης κάθε απόχρωσης.
Δεν είναι κομματική αντιπαράθεση αλλά μην θεωρήσει η νέα διοίκηση ότι η προστασία που απολαμβάνει την απαλλάσσει από τις ευθύνες της.»
Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Γιαννούλη στο Facebook:
Εδώ και τρεις ήμερες από κάθε δημόσιο βήμα και με κάθε ευκαιρία, καλώ και εγώ και συνάδελφοι μου, την διοίκηση του ΟΑΣΘ να πάρει δραστικά μέτρα κατά της σαρδελοποίησης των επιβατών.
Αφήσαμε στην άκρη τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που έλεγαν προεκλογικά ότι θα έλυναν τα προβλήματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το μόνο που άρχισε σε λίγες εβδομάδες ήταν οι μπίζνες.
Στην περίπτωση του κορωνοιού όμως δεν υπάρχει χρόνος και ανοχή. Περισσότερα δρομολόγια με λιγότερους επιβάτες και σαφές όριο ασφαλείας για τον αριθμό επιβατών.
Στην μάχη αυτή θα παρακαλούσα να συμβάλουν και τα μέσα Ενημέρωσης κάθε απόχρωσης.
Δεν είναι κομματική αντιπαράθεση αλλά μην θεωρήσει η νέα διοίκηση ότι η προστασία που απολαμβάνει την απαλλάσσει από τις ευθύνες της.