Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στο ότι προυποθεση για να βελτιωθεί το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος και να συζητηθεί με ηρεμία το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποσύρει τις διαγραφές.
«Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα όμως ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Να το λύσει αυτό. Με άκουσε με θετικό τρόπο. Θα δούμε τι θα κάνει αν το λύσει αυτό θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πιθανόν ή όχι είναι η ενότητα» ανέφερε ειδικότερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σε ερώτηση για το αν αυτά είναι προϋπόθεση για να παραμείνει στο κόμμα απάντησε: «Δεν έβαλα τέτοιο θέμα».
Κριτική ναι αλλά στα όργανα του κόμματος φέρεται να επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη συνάντηση, κάνοντας αναφορά στην κακή εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα στα ΜΜΕ.