Live τώρα    
Σία Αναγνωστοπούλου / Η Μενδώνη να καταδικάσει τη χυδαία επίθεση Μπέου στην προϊσταμένη της Εφορείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σία Αναγνωστοπούλου / Η Μενδώνη να καταδικάσει τη χυδαία επίθεση Μπέου στην προϊσταμένη της Εφορείας

ΜΠΕΟΣ

Σε δήλωση - καταδίκη του δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου για την χυδαία σεξιστική επίθεση στην προϊσταμένη της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων Θεσσαλίας κ. Ρέα Γεωργίου προχώρησε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Σία Αναγνωστοπούλου, τονίζοντας ότι «αναμένουμε αντιδράσεις από την κ. Μενδώνη».

«Ο "λεβέντης" δήμαρχος Βόλου, ο θεσμικός παράγοντας, ο τοπικός άρχοντας "φτύνει" στην κυριολεξία μια γυναίκα με θεσμικό ρόλο και την αποκαλεί "τόφαλο".

Συγχρόνως απειλεί και τον εισαγγελέα Βόλου,  όπου η κ. Γεωργίου έχει καταθέσει μήνυση (κατόπιν εντολής κ. Μενδώνη) εναντίον του για παρεμβάσεις που θέλει να κάνει στην πόλη.

Αναμένουμε αντίδραση από την κ. Μενδώνη. Αναμένουμε από την Υπουργό Πολιτισμού να καταδικάσει αυτή τη χυδαία σεξιστική επίθεση, να προστατεύσει την κ. Γεωργίου και να πράξει τα δέοντα σε ότι αφορά το "λεβέντη" του Βόλου», τονίζει η κα Αναγνωστοπούλου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ όπως το magnesianews ο δήμαρχος Βόλου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χαρακτήρισε επανειλημμένα «τόφαλο» την κα Γεωργίου και υποστήριξε ότι η προϊσταμένη της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων Θεσσαλίας εμπόδισε την χρηματοδότηση τμήματος του διπλού κυκλικού κόμβου στη Νέα Ιωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0