Live τώρα    
27°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
25.6°C30.8°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
24.1°C28.7°C
3 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
27 °C
27.0°C33.7°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
25.8°C28.3°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
28 °C
27.7°C27.7°C
2 BF 49%
Κλειστά περίπτερα έναν χρόνο αντί για τρεις μήνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κλειστά περίπτερα έναν χρόνο αντί για τρεις μήνες

(Νίκος Κοκοβλής)

Η ανάπλαση της κάτω πλευράς της πλατείας Συντάγματος, το κόστος της οποίας υπολογίζεται ότι θα φτάσει τα 1,3 εκατ. ευρώ, έχει ρίξει κατακόρυφα την κίνηση σε όλα τα μαγαζιά. «Μας έχουν περικυκλώσει από τις 12 Αυγούστου πέρυσι, είχαν πει ότι θα τελειώσουν σε τρεις-έξι μήνες και ακόμα περιμένουμε. Κάποια περίπτερα δεν λειτουργούν καθόλου και τους ζητάνε και τα ενοίκια!» μας λέει ο Τ.Μ., υπάλληλος εδώ και 17 χρόνια σε κεντρικό περίπτερο του Συντάγματος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τάσος Γιαννόπουλος - Κώστας Παπαντωνίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ: Νίκος Κοκοβλής

Οι τρεις μήνες έγιναν έξι, μετά οκτώ, στη συνέχεια είχε οριστεί η 15η Ιουνίου ως ημερομηνία παράδοσης - ούτε αυτό κατέστη εφικτό. Η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στην ανεύρεση αρχαίων κατά τις εκσκαφές αλλά και σε αναγκαία έργα υποδομής για τα δίκτυα κοινής ωφελείας που «περνούσαν» κάτω από το πεζοδρόμιο.

«Το Everest έδιωξε μια ολόκληρη βάρδια υπαλλήλων λόγω μείωσης του τζίρου. Οι εταιρείες και οι αλυσίδες δεν χαμπαριάζουν, οι εργαζόμενοι θα πληρώσουν τα σπασμένα. Βλέπετε παντού τις κακοτεχνίες, αν είσαι ανάπηρος ή με αμαξίδιο δεν μπορείς να περάσεις από πουθενά» τονίζει ο εργαζόμενος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL