Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.3°C24.5°C
2 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
20.5°C23.0°C
6 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.8°C26.5°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.9°C18.0°C
4 BF 77%
Γιώργος Τράγκας / Δεσμεύτηκε η περιουσία της συζύγου του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιώργος Τράγκας / Δεσμεύτηκε η περιουσία της συζύγου του

Τράγκας - Μαρίας Καρρά
φωτογραφία αρχείου EUOKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Νέα επεισόδια στο σίριαλ με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Alpha, η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος προχώρησε στη δέσμευση του συνόλου της προσωπικής περιουσίας της συζύγου του Γ. Τράγκα, Μαρίας Καρρά. Παράλληλα έχει προχωρήσει και στη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων δύο ακόμη προσώπων, που εμφανίζονταν σε εταιρείες του Γιώργου Τράγκα. Τα άτομα αυτά εμφανίζονται σε περιουσιακά στοιχεία του εκλιπόντος και θα ελεγχθούν και ποινικά. Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για τους δύο γιους του.

Όσον αφορά την σύζυγό του, σημειώνεται ότι η δέσμευση της περιουσίας της δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, πρόκειται για την ατομική περιουσία της όπως τραπεζικοί λογαριασμοί, σπίτια κ.ά.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη είχε ενεργή συμμετοχή στην εγκληματική δραστηριότητα. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής.

Παράλληλα η Αρχή ξεκινάει νέα έρευνα για τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, καθώς ήταν και είναι υπόχρεη για την υποβολή πόθεν έσχες, καθώς δηλώνει δημοσιογράφος. Κατά την έρευνα θα διαπιστωθεί αν οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν όλα όσα διαθέτει ως περιουσία, κάτι που μπορεί να είναι πλημμέλημα ή κακούργημα.

Όσον αφορά τη δέσμευση της περιουσίας των δύο ακόμη προσώπων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα που ήταν στενοί συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα, ήταν μέλη στο ΔΣ σε μια από τις εταιρείες που ερευνώνται για τη διακίνηση «μαύρου χρήματος» και την αγορά ακινήτων, ενώ ο εισαγγελέας θα ψάξει κι άλλα φυσικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν ποινική εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL