Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Κορωνοϊός / Τα νέα μέτρα που εξετάζονται μετά την «έκρηξη» κρουσμάτων στην Αττική
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Τα νέα μέτρα που εξετάζονται μετά την «έκρηξη» κρουσμάτων στην Αττική

Αθήνα μάσκες κορωνοϊός
(EUROKINISSI/ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Η νέα έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην χώρα, και κυρίως στην Αττική, οι γεμάτες ΜΕΘ, αλλά και οι αλλεπάλληλες κυβερνητικές παλινωδίες εντείνουν την ανησυχία για την επόμενη μέρα.

Η κυβέρνηση μετά τα ημίμετρα και τα μπρος πίσω όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας, πλέον εξετάζει και νέα μέτρα.  Έτσι, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, σύμφωνα με πληροφορίες του avgi.gr βρέθηκε στο επίκεντρο η καθολική χρήση μάσκας αλλά και το κλείσιμο πλατειών, ειδικά για την περιοχή της Αττικής.

Στο μεταξύ, για τοπικά lockdown στην Αττική που θα γίνουν οπωσδήποτε αν προχωρήσουν οι αριθμοί αναφέροντας και απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 8 προειδοποίησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά Ματίνα Παγώνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ίδια τόνισε πως η Αττική έχει το πρόβλημα ενώ δήλωσε πως «οι 79 διασωληνωμένοι σε διάστημα από 8 Αυγούστου μέχρι σήμερα, ο αριθμός των θανάτων, ο αριθμός των νοσηλευόμενων με COVID19 που είναι γύρω στα 610 άτομα γιατί κάθε μέρα αλλάζει ανάλογα με εισιτήρια και εξιτήρια, και ο αριθμός των κρουσμάτων είναι οι παράμετροι που μας έχουν ανησυχήσει πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL