Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Η μουσική στο ποτάμι!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η μουσική στο ποτάμι!

Δεν είναι πολλοί οι φεστιβαλικοί θεσμοί στην Ελλάδα που, έχοντας αναδειχθεί μέσα από μια πρωτοβουλία «από τα κάτω», απαριθμούν και σεμνύονται για τριάντα οκτώ ολόκληρα χρόνια συνεχούς πραγματοποίησης τους. Αυτό ακριβώς ισχύει όμως για το River Party, έναν θεσμό που συνδυάζει τον κατασκηνωτικό τουρισμό (camping) και τη ζωντανή μουσική και πραγματοποιείται επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στο Νεστόριο Καστοριάς, ένα αληθινά ειδυλλιακό και σχεδόν παρθένο τοπίο στις πηγές του Αλιάκμονα.

Το φετεινό River Party θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 3 μέχρι και την Κυριακή 8 Αυγούστου. Την πρώτη ημέρα -κατά σειρά εμφάνισης και στις τέσσερις διαφορετικές σκηνές του φεστιβάλ- θα παίξουν οι Starwound, GAD. feat Nadia Boule, Μωρά Στη Φωτιά του Στέλιου Σαλβαδόρ, Gadjo Dilo, Θανάσης Παπακωνσταντίνου μαζί με τη Ματούλα Ζαμάνη, Thodoris Triantafillou και Echonomist. Την Πέμπτη θα εμφανιστούν διαδοχικά οι Ορέστης Ντάντος, Koza Mostra, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Αγγελάκας και Σωκράτης Μάλαμας. Η Παρασκευή είναι η ημέρα των Les Au Revoir, Μαρίας Παπαγεωργίου, Φωτεινής Βελεσιώτου, Φίλιππου Πλιάτσικα, Locomondo και Maraveyas Ilegal. Το Σάββατο σειρά έχουν οι Liebe, Μπλε, Onirama, V.I.C. και Γιάννης Χαρούλης. Το River Party θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τους Μαρσύας, Ευρυδίκη, Μέλισσες, Μιχάλη Χατζηγιάννη μαζί με την Βίκυ Καρατζόγλου, Kadebostany και Xenia Ghali.

Να σημειώσουμε τέλος ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός του φεστιβάλ, ο οποίος στελεχώνεται από γνωστούς παραγωγούς, θα εκπέμπει κατά το μεγαλύτερο διάστημα του εικοσιτετραώρου, ενώ το πρόγραμμά του θα αναμεταδίδεται από επιλεγμένους ραδιοσταθμούς της περιφέρειας σε live streaming.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL