Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μετανάστευσης στην Αθήνα

Από τον ΔΟΜ

Τετραήμερο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μετανάστευσης, ξεκινά το προσεχές Σάββατο 14 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την ελληνική αποστολή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ταινίες απ’ όλον τον κόσμο στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο.

Συγκεκριμένα, 20 κινηματογραφιστές από όλον τον κόσμο, με όχημα τις ταινίες τους, επισκέπτονται την Αθήνα για μία πρωτόγνωρη κινηματογραφική εμπειρία. Οι 20 μοναδικές ταινίες τους θα προβληθούν διαδοχικά από τις 14 έως τις 18 Δεκεμβρίου, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. Οι φίλοι του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να δουν ταινίες μικρού μήκους, οι οποίες επελέγησαν στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου που λαμβάνει χώρα εδώ και τρία χρόνια σε 100 χώρες ανά τον κόσμο. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, μοναδικές ερμηνείες, ταλαντούχοι κινηματογραφιστές ενώνονται σε έναν πρωτότυπο κινηματογραφικό διάλογο και μέσω των έργων τους συγκινούν, ευαισθητοποιούν και ενημερώνουν για τις πτυχές της μετανάστευσης στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις