Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βασιλόπιτα: 30 ευρώ επί ΣΥΡΙΖΑ, 12.000 ευρώ επί Ν.Δ.!

Προκλητικές δαπάνες στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ως... ελάχιστη προσφορά στους εργαζομένους εμφάνισαν κύκλοι του Μ. Βορίδη το αστρονομικό ποσό

Σκορπούν με άνεση το δημόσιο χρήμα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς η βασιλόπιτα που έκοψε κοστίζει 12.000 ευρώ! Την αποκάλυψη έκανε η πρ. υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία έκανε και τη σύγκριση: η ίδια εκδήλωση επί ΣΥΡΙΖΑ κόστισε 30 ευρώ και τα πλήρωσε η υπουργός από την τσέπη της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε χθες στο Facebook ότι στη "Διαύγεια" εγκρίθηκαν 12.000 ευρώ «για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη του ΥΠΑΑΤ οικονομικού έτους 2020». «Απίστευτα πράγματα. Πέρσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!! Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!» έγραψε η Ολ. Τελιγιορίδου.

Ομολογία και δικαιολογίες

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε τη δαπάνη, αλλά προκλητικά τη δικαιολόγησε. Αποτελεί «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας» διέρρευσαν κύκλοι του υπουργείου! Μάλιστα υποστήριξαν ότι τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, καθώς είχαν προσκληθεί 750 εργαζόμενοι του υπουργείου.

Ολ. Τελιγιορίδου: Όποιος θέλει φιέστες να πληρώνει από την τσέπη του

Πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης υποστήριξαν ότι «δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων, χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του για να κάνει μικροπολιτική».

Καυστική ήταν η απάντηση της Ολ. Τελιγιορίδου. «Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή, να τις κάνει με τα δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων» υπογράμμισε σε ανάρτησή της και πρόσθεσε: «Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε. Από κάτι τέτοια 'μεγαλοστελέχη' σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ χρεοκόπησε η χώρα και οδηγηθήκαμε στα Μνημόνια».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις