Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.2°C24.7°C
3 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
14.8°C19.6°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.0°C
5 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
0 BF 43%
ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Η κυβέρνηση της ΝΔ στερεί από την Περιφέρεια ΑΜΘ τις όποιες δυνατότητες ανάπτυξης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Η κυβέρνηση της ΝΔ στερεί από την Περιφέρεια ΑΜΘ τις όποιες δυνατότητες ανάπτυξης

"Η «πιο έτοιμη» κυβέρνηση της χώρας αποδεικνύεται τελικά εντελώς ανίκανη στο να δώσει μια απλή απάντηση, όπως αυτή  στο ερώτημα που κατέθεσε η βουλευτής Καβάλας, κ. Τάνια Ελευθεριάδου, και συνυπέγραψαν 16 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την παραμονή της Καβάλας στο σχεδιασμό για τη σιδηροδρομική Εγνατία και την παραμονή σε ισχύ της  διακρατικής συμφωνίας, η οποία υπογράφηκε με τη Βουλγαρία στην πόλη μας". Τα παραπάνω καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

"Από τη μία ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωνσταντίνος. Α. Καραμανλής, δήλωσε  στο 4ο Thessaloniki  Summit, ότι προτίθεται η κυβέρνηση να παραχωρήσει τη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Μπουργκάς σε Αμερικανικά συμφέροντα και άρα ακυρώνεται η διακρατική συμφωνία με τη Βουλγαρία. Και από την άλλη στην  ερώτηση που τέθηκε από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απαντήσει ο ίδιος, απαντάει αντ’ αυτού ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, κ. Σπηλιόπουλος, αναφέροντας τα ακριβώς αντίθετα απ’ όσα δήλωσε ο υπουργός στη Θεσσαλονίκη.

Το συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε είναι ότι για ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για την αναπτυξιακή πορεία της Καβάλας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όχι απλά ταλαντεύεται αλλά βαδίζει στα τυφλά.

Η τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στο μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο που έχει σχεδιαστεί για την Καβάλα και την περιφέρεια, καθιστά την υλοποίησή του αβέβαιη, γυρίζοντας το νομό και την περιφέρειά μας πολλά χρόνια πίσω, σε περιόδους που απαξιώνονταν.

Με αυτές τις πρακτικές είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στερεί από την Περιφέρεια ΑΜΘ τις όποιες δυνατότητες ανάπτυξης  και μιας διαφορετικής πορείας που σχεδιάστηκε τα προηγούμενα χρόνια" καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL