Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Παππάς: Κεντρική θέση της ΝΔ ένα νέο “μαύρο” στην ΕΡΤ

«Η δρομολόγηση της διενέργειας έρευνας για τις επιπτώσεις του κλεισίματος του Οργανισμό έχει ανησυχήσει πολλούς» σημειώνει ο Ν. Παππάς σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε στην ΕΡΤ ο Κ. Χατζηδάκης

«Είναι φανερή, πλέον, η επιλογή της ΝΔ. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να δικαιολογήσει το “μαύρο” του 2013 και να στηρίξει τη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για νέο κλείσιμο του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα» αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την επίθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ Κ. Χατζηδάκη εναντίον της ΕΡΤ.

«Είναι προφανές ότι μια ΕΡΤ που αναβαθμίζεται τεχνολογικά, παράγει πρωτότυπο πρόγραμμα, καλύπτει όλα τα μεγάλα γεγονότα και δεν κουκουλώνει ειδήσεις προκαλεί αλλεργία σε αρκετούς. Και όχι μόνο αυτό. Η δρομολόγηση της διενέργειας έρευνας για τις επιπτώσεις του “μαύρου” στον Οργανισμό έχει ανησυχήσει πολλούς. Οι απώλειες του Δημοσίου θα υπολογιστούν και οι ευθύνες θα αποδοθούν. Το διακόπτη της αλήθειας δεν είναι σε θέση να τον κατεβάσουν» τονίζει ο Ν. Παππάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Χατζηδάκης είχε χαρακτηρίζει την ΕΡΤ «μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ».

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο