Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
14.8°C17.3°C
3 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.9°C14.4°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C14.3°C
2 BF 88%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.8°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.9°C
3 BF 100%
Π. Πολάκης: Όταν Βορίδης και Άδωνις απειλούν, είναι απλά Τετάρτη... (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Πολάκης: Όταν Βορίδης και Άδωνις απειλούν, είναι απλά Τετάρτη... (Video)

Ο αναπληρωτής υπουργός υποστήριξε ότι δεν είπε τίποτα άλλο από ένα "παλαϊκό αίτημα για την απόδοση Δικαιοσύνης" μίλησε για υποκρισία και πρόσθεσε ότι "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" ενώ ανέφερε συγκεκριμένα παραδείγματα καθυστέρησης της Δικαιοσύνης σε διάφορες υποθέσεις όπως της Siemens, του κ. Παπαντωνίου ή και πιο πρόσφατα του κ. Φρουζή. Επιτέθηκε στην ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. τονίζοντας ότι όταν εκείνοι απειλούν... είναι απλά Τετάρτη...

"Δεν ήταν δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πρέπει να τιμωρήσουμε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα; Μιλάμε για 85 δις από την υγεία, 140- 150 δις από τα εξοπλιστικά, 100 δις από τα δημόσια έργα, μαύρο χρήμα, μίζας, απάτης κλπ. Κάποιοι τα έκλεψαν αυτά τα χρήματα". 

"Δεν τα πήρε το διαστημόπλοιο που προσγειώθηκε στον Υμηττό, κάποιοι τα έκλεψαν, κάποιοι τα έκαναν προσωπικές περιουσίες, κάποιοι τα πήγαν στις Ελβετίες, κάποιοι τα έκαναν Panama Papers". 

"Δεν φυλακίζει η κυβέρνηση, η Δικαιοσύνη φυλακίζει"

"Δεν φυλακίζει η κυβέρνηση, φυλακίζει η Δικαιοσύνη και πρέπει να επιταχύνει τις διαδικασίες της. Μάλιστα παρέθεσε και τα παραδείγματα της δίκης της Siemens, 2006 ξεκίνησε η υπόθεση 2018 έγινε το δικαστήριο και μάλιστα με σιγή από τα κανάλια. Η υπόθεση Παπαντωνίου, 13 χρόνια προανάκριση. Δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον κ. Φρουζή; Ποινική δίωξη ασκήθηκε το Φλεβάρη και τώρα έχουμε Οκτώβρη και δεν τον έχει καλέσει ο υπεύθυνος ανακριτής".

"Το να πω ότι η συμμορία του ΚΕΕΛΠΝΟ στους οποίους ασκήθηκαν δύο κακουργηματικές διώξεις και δεν τους έχουν καλέσει ακόμα στον Εισαγγελέα, που είναι το κακό;" Αυτοί που λένε ότι είναι κακό είναι όλοι αυτοί που είναι μπερδεμένοι... Δεν το λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το λέει η Ν.Δ. που τολμά και μιλάει για Μαδούρο..." πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και συνέχισε:

"Όταν έβγαινε ο κ. Βορίδης και έλεγε ότι πρέπει να πάρουμε θεσμικά μέτρα εναντίον της Αριστεράς δεν είναι προσβολή του πολιτεύματος; Τι είναι Τετάρτη, Παρασκευή, ή Σάββατο; Όταν έβγαινε ο κ. Γεωργιάδης και φώναζε μέσα στη Βουλή θα σε κλείσω φυλακή σε εμένα, στον Παπαγγελόπουλο κ.α. τι ήταν; Εκεί πουλάκια πετάνε στα λιβάδια και ξανθομαλλούσες περπατούν με χυτές τις κοτσίδες;"

"Και όταν λέω ότι είναι παλαϊκό αίτημα η απόδοση της Δικαιοσύνης λένε ότι θα το κάνουμε Βενεζουέλα... Είναι όχι απλά υποκρισία αλλά γιατί έχουν τη μύγα και μυγιάζονται..."

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL