Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C15.5°C
1 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
1 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C13.2°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 71%
Εκλογολογίας το ανάγνωσμα… στα κανάλια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκλογολογίας το ανάγνωσμα… στα κανάλια (Video)

Η Ν.Δ. έταξε μειώσεις φόρων και υποσχέθηκε ανάπτυξη από επενδύσεις  δια των βουλευτών της ενώ με περίσσιο λαϊκισμό δια στόματος του Β. Κικίλιας επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι κρατιστές. Ο κ.  Σταϊκούρας ήρθε να τον συμπληρώσει μιλώντας στην ΕΡΤ για «περικοπή δαπανών»  όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα «που θα βρει τα λεφτά».

Η κ. Μπακογιάννη στο ΣΚΑΙ έκανε αντιπολίτευση με βάση τα εθνικά θέματα παρόλο που έλεγε ότι καθόλου δεν θα το κάνει… «Δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ αν είχαν γίνει νωρίτερα εκλογές» είπε ενώ ξεκαθάρισε ότι θα κατέβει στις επόμενες εκλογές στη Β’ Αθήνας.

Η κ. Μπακογιάννη επίσης ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει θέμα να μπουν στον πάγκο» τα παλιά και έμπειρα στελέχη απαντώντας σε ερώτηση για τον Β. Μεϊμαράκη.  Τέλος όπως δήλωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την υιοθεσία-αναδοχή, που κατατίθεται αύριο προς συζήτηση στη Βουλή, αν δεν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Το τέλος του ΠΑΣΟΚ θα σημάνει ενδεχόμενη εκλογική συνεργασία με  τη Ν.Δ.

Αν τολμήσει το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛΛ να συνεργαστεί ξανά με τη Ν.Δ. νομίζω ότι θα ακούσει το «εν τόπω χλοερω, εν τόπω φωτεινό» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας στην ΕΡΤ.

«Η κ. Γεννηματά γιατί έθεσε τα θέματα της συνταγματικής αναθεώρησης για να μην συζητηθούν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας ενώ συμπλήρωσε ότι δεν θα λύσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα ψυχολογικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙ.ΑΛΛ.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει προβλήματα» και προφανώς η κ. Γεννηματά πιέζεται από Εξεταστικές και Novartis. O ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανθρώπους που είναι κινούμενες δικογραφίες» ανέφερε ενώ μίλησε για βαρίδια στο κόμμα.

Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Λοβέρδος έχουν την ίδια άποψη με την κ. Γεννηματά στη συνταγματική αναθεώρηση; αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσβλέπει σε μια προοδευτική συνεργασία με όλους τους ανθρώπους.

 

Γ. Ραγκούσης: Προδοσία της δημοκρατικής παράταξης θα ήταν νέα κυβερνητική συνεργασία με τη Ν.Δ. (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL