Σε ηλικία μόλις 55 ετών, η γνωστή ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη πέθανε χθες τα ξημερώματα, καθώς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, που έδινε θαρραλέα εδώ και μερικά χρόνια. Κηδεύεται τη Δευτέρα στις 3 μ.μ. στο Νεκροταφείο Καισιαριανής.
Γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε από μικρή ηλικία σε πολλές παραστάσεις, στην ταράτσα του Θεάτρου Λαμπέτη, ενώ ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις για το σπουδαίο ταλέντο της άφησε η συμμετοχή της στην επιθεώρηση Βίρα τις άγκυρες, του Μιχάλη Ρέππα, που είχε παρουσιαστεί στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Η συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Εμείς και εμείς της χάρισε ευρύτερη αναγνώριση και την κατέστησε εξαιρετικά δημοφιλή στο πλατύ κοινό.
Την ασθένειά της είχε δημοσιοποιήσει παλαιότερα, ενώ από την ίδια αιτία είχε χάσει και τον πατέρα της.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος δήλωσε για τον θάνατο της Νατάσας Μανίσαλη: "Μια σπουδαία ηθοποιός, ένας ακέραιος άνθρωπος, μία αγωνίστρια της Αριστεράς δεν είναι πια μαζί μας. Η συντρόφισσα μας Νατάσα Μανίσαλη διέγραψε μία ζωή γεμάτη από τα καλά και τα δύσκολα της συντεχνίας του θεάτρου και του κινήματος όπου ήταν ενταγμένη από τα πρώτα νεανικά της χρόνια. Αγαπήθηκε από το κοινό για το σπουδαίο ταλέντο της. Θα την θυμόμαστε πάντα στη σκηνή, στον αγώνα και τις διεκδικήσεις. Θα είναι πάντα παρούσα στην καρδιά και το μυαλό μας, Θα είναι πάντα εδώ!
"Έφυγε πολύ νωρίς, πολύ νέα και έχοντας ακόμα να δώσει πολλά στον χώρο της Τέχνης" σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, και εκφράζει τη λύπη του στην οικογένεια της αλλά και στην οικογένεια του Θεάτρου που σήμερα θρηνεί.