Live τώρα    
Θάνατος 30χρονου στην Πάτρα / Προφυλακιστέος ο 26χρονος - Ελεύθεροι με όρους οι άλλοι τρεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θάνατος 30χρονου στην Πάτρα / Προφυλακιστέος ο 26χρονος - Ελεύθεροι με όρους οι άλλοι τρεις

Διαμαρτυρία συγγενών 30χρονού έξω από το δικαστήριο
EUROKINISSI

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του 26χρονος που  κατηγορείται, μαζί με άλλους οκτώ, για την υπόθεση του θανάτου του 30χρονου σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετα, όπως αναφέρει το pelop.gr ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν άλλα τρία άτομα και ειδικότερα δύο αδέλφια και ο πυγμάχος-πορτιέρης, που επίσης εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας, με την αστυνομία να έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αφού έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος. 

Στο μεταξύ, παρουσιάστηκε σήμερα στην ασφάλεια Πατρών ένας ακόμη άνδρας που κατηγορείται για την υπόθεση του θανάτου του 30χρονου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων ανδρών που αναζητούνται.

Διαμαρτυρία συγγενών 30χρονού έξω από το δικαστήριο
EUROKINISSI
Διαμαρτυρία συγγενών 30χρονού έξω από το δικαστήριο
EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0