Live τώρα    
31°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
31 °C
29.4°C34.1°C
2 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
30 °C
26.6°C32.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
27.0°C27.1°C
2 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
30 °C
28.8°C31.1°C
2 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
30 °C
29.9°C30.7°C
0 BF 37%
Γερμανικά ΜΜΕ / Με ρόπαλα οι άγριες συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γερμανικά ΜΜΕ / Με ρόπαλα οι άγριες συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο

Επεισόδια στη Γερμανία
(berliner-zeitung.de/Morris Pudwell)

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως σχετικά με τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που είχαν ως αποτέλεσμα ένας από τους 12 τραυματίες να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Σύμφωνα με την Tagesspiegel, στη σύγκρουση συμμετείχαν περίπου 60 οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ αστυνομική πηγή ανέφερε ότι χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και γκλομπ.

Άλλες πηγές τόνισαν πως τα επεισόδια ξεκίνησαν την ώρα που οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συγκεντρωθεί και παρακολουθούσαν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας της ομάδας τους με τον Άρη.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για συμπλοκή στον σταθμό “Prenzlauer Allee” του Βερολίνου το βράδυ του Σαββάτου (25/05), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 12 ατόμων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ άλλα δύο είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Prenzlauer Allee, η αστυνομία συνέλαβε 89 άτομα, δήλωσε η εκπρόσωπός της. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου έγραψε στο Twitter ότι ένα άτομο τραυματίστηκε βαριά στη μαζική συμπλοκή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Επιπλέον, εννέα άτομα νοσηλεύτηκαν για ελαφρούς τραυματισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL