Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.4°C25.1°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.7°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.5°C23.0°C
5 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.5°C26.5°C
3 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 82%
Γιαννάκος για αδελφό Καλλιάνου / Ανατριχιάσαμε με τις δηλώσεις του περί ευθανασίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιαννάκος για αδελφό Καλλιάνου / Ανατριχιάσαμε με τις δηλώσεις του περί ευθανασίας

Ο Μιχάλης Γιαννάκος Μιλάει σε μικρόφωνα δημοσιογράφων
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME

«Ανατριχιαστικές» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τις δηλώσεις περί «ευθανασίας» του πατέρα του, ο αδελφός του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου, Χρήστος. 

«Στο Αττικό νοσοκομείο νοσηλευόνταν ο πατέρας του. Πώς θα έκανε κάποιο είδος ευθανασίας;» διερωτάται σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, με τον ίδιο να συμπληρώνει ότι «εάν προχωρούσε σε αυτή τη πράξη στη νεκροψία θα ανιχνεύονταν οι ουσίες που επέφεραν το θάνατο του πατέρα του». 

«Δεν θα πήγαιναν φυλακή οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε τη φροντίδα του ασθενούς; Επιτρέπεται η ευθανασία στη χώρα μας; Ευτυχώς δεν συνέβησαν όλα αυτά. Ψυχραιμία» προσθέτει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Σημειώνεται ότι μιλώντας πριν μερικές μέρες για τον θάνατο του πατέρα του, ο Χρήστος Καλλιάνος είχε αναφέρει στην κάμερα του ANT1, ότι κάποια στιγμή είχε σκεφτεί να του κάνει «ενός τύπου ευθανασία». «Αισθάνομαι συντετριμμένος, απογοητευμένος και στενοχωρημένος. Χάθηκε ο μπαμπάς άδικα και είμαι και γιατρός και δεν μπορούσα να τον βοηθήσω. Πέθανε λόγω μιας αναλγησίας και αλαζονείας που ήταν συνεχής. Συγκλονίστηκα τόσο πολύ που αναρωτιόμουν αν εγώ είμαι τρελός ή είναι αυτοί αδαείς» είχε πει, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Μέχρι που σκέφτηκα ακόμη και να φέρω ουσίες από το νοσοκομείο όπου δούλευα και να του κάνω ενός τύπου ευθανασία. Η διασωλήνωση του πατέρα μου έγινε για τα μάτια του κόσμου. Στον Άδωνι Γεωργιάδη θα απαντούσα ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν ήταν μπροστά, δεν ήταν γιατρός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Γιαννάκου

Ανατριχιάσαμε με τις δηλώσεις αδελφού Καλλιάνου περί ευθανασίας του πατέρα του

Σήμερα μπόρεσα να διαβάσω τις δηλώσεις του γιατρού Καλλιάνου για σκέψεις ευθανασίας του πατέρα του και ανατρίχιασα. Και όμως πέρασαν στα ψιλά γράμματα της επικαιρότητας.

Είναι εύκολο  να πάρεις τις οποιεσδήποτε ουσίες από νοσοκομείο της Κύπρου και μάλιστα για ιδίαν χρήση και για τέτοιο λόγο;

Στο Αττικό νοσοκομείο νοσηλευόνταν ο πατέρας του.

Πώς θα έκανε κάποιο είδος ευθανασίας;

Εάν προχωρούσε σε αυτή τη πράξη  στη νεκροψία θα ανιχνεύονταν οι ουσίες που επέφεραν το θάνατο του πατέρα του.

Δεν θα πήγαιναν φυλακή οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε τη φροντίδα του ασθενούς;

Επιτρέπεται η ευθανασία στη χώρα μας;

Ευτυχώς δεν συνέβησαν όλα αυτά. Ψυχραιμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL